Căutare Live

Adevărul a ieșit la iveală! Ce a făcut fostul iubit al Andreei Podărescu, atunci când aceasta era gravidă

Andreea Podărescu îi răspunde extrem de dur şi cu probe concrete fostului iubit, după ce între cei doi a izbucnit un întreg scandal! 

Andreea Podărescu îi răspunde extrem de dur şi cu probe concrete fostului iubit, după ce între cei doi a izbucnit un întreg scandal!

Acesta a afirmat că, atât timp cât au fost împreună, el şi-a răsfăţat iubita cu nenumărate cadouri care au constat în haine, bijuterii şi alte obiecte! Se pare totuși că adevărul este cu totul altul!

Andreea Podărescu, cea supranumită Prinţesa Bucureștilor, şi-a deschis uşa şifonierului şi infirmă spusele tatălui copilului ei! Practic, sexy bruneta a arătat care sunt lucrurile pe care le-a primit cadou de la fostul iubit.

„Sunt câteva, toate primite în perioada când eu eram gravidă. În acea perioadă eu nu munceam, fiindcă nu puteam să pozez (...) În câțiva ani de relație nu a cheltuit mai nimic cu mine”, a dezvăluit vedeta.

Urmărește materialul video din emisiunea Xtra Night Show ca să afli și alte detalii incendiare!

Andreea Podărescu își caută dreptatea și a făcut testul poligraf: “În joc este copilaşul meu”... Andreea Podărescu, dezvăluiri incredibile! „Prințesa Bucureștilor” și-a pus martorul să spună tot adevărul, în direct...
Ultimele știri