Căutare Live

„Am prieteni veniți din Italia care se plimbă nestingheriți prin București”. Dan Capatos trage un semnal de alarmă, după primul caz de coronavirus confirmat în România

La Xtra Night Show, Dan Capatos a făcut o dezvăluire terifiantă pentru locuitorii din București, la câteva minute după ce, în Gorj, a fost depistat primul caz de coronavirus în România.

„Ține de noi să acționăm așa cum scrie la carte, dacă avem simptome, dacă știm că ne-am întâlnit cu cineva prin Italia, prin locurile în care a izbucnit boala, să ne ducem și să anunțăm și, eventual, să fim și testați.

Duminică seara, cei care au călătorit de la Bergamo, au fost întâmpinați de oameni total nepregătiți care, mai mult decât să le spună să stea acasă următoarele 14 zile, n-au făcut nimic.

Astăzi aflăm, din surse oficiale, că sunt peste 900 de bucureșteni în carantină”, a spus Dan Capatos.

Prezentatorul Xtra Night Show a punctat că răspândirea coronavirusului poate fi stopată prin responsabilitate civică, dar și prin anchetele făcute de cei de la Direcția Sanitară, împreună cu Poliția, pentru a se urmări, la fel ca în cazul bărbatului din Gorj - primul caz depistat cu coronavirus în România -, pentru a li se reface traseele din ultimele zile.

„Vă spun foarte clar, am cunoștințe venite de la Bergamo, fix cu avionul de duminică seară, care ai scris și pe Facebook treaba asta, care nu stau în casă! Au ieșit pe la terase, pe la restaurante”, a spus Dan Capatos.

Nico și Andra, despre eliminarea din „Asia Express”! Ce s-a întâmplat după ce au plecat. „N-am vorbit”. Video... Marea înfruntare de la Chefi la Cuțite! Răzvan Babană și Munti s-au luat la întrecere. Care dintre ei a scăpat de 67 de ...
Ultimele știri