Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

„Xtra Night Show”, lider incontestabil de audiență. Aproape un milion de telespectatori au umărit aseară emisiunea lui Dan Capatos

Ediția „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos alături de Dorian Popa, Cătălin Bordea și DJ Vika Jigulina, a fost miercuri seara lider incontestabil de audiență. 

Ediția „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos alături de Dorian Popa, Cătălin Bordea și DJ Vika Jigulina, a fost miercuri seara lider incontestabil de audiență. Emisiunea în care s-a discutat despre divorțul cuplului Brigitte și Ilie Năstase și care i-a avut ca invitați în platou pe Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, dar și pe Vica Blochina, a adunat în fața micilor ecrane 989.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 22.55.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (22.51 – 01.01) o audiență medie de 3,9 puncte de rating și o cotă de piață de 19,9%, urmată de Pro TV, cu 2,9 puncte de rating și 14,9% cota de piață și de Kanal D, cu 2,2 puncte de rating și 11,1% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 2,9 puncte de rating și o cotă de piață de 13,3%, urmată de Pro TV, cu 2,3 puncte de rating și 10,7% cota de piață și de Kanal D, cu 2,2 puncte de rating și 10,2% cotã de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,6 puncte de rating și 12,7% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,5 punte de rating și 12,2% cota de piață.

Miercuri seara, la „Xtra Night Show”, au fost invitați în platou Andreea Bălan și soțul ei, actorul George Burcea, care au povestit cum s-au îndrăgostit unul de celălalt și au dezvăluit lucruri mai puțin știute legate de frumoasa lor poveste de iubire. De asemenea, Vica Blochina a venit în platoul show-ului să vorbească, printre altele, despre secretele sale de înfrumusețare. Un alt subiect al serii a fost, la “Xtra Night Show”, divorțul soților Brigitte și Ilie Năstase. De asemenea, actualul iubit al Brigittei a acordat primul său interviu televizat, pentru emisiunea lui Dan Capatos.

Video