Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Xtra Night Show. Mentalistul Ștefan Simion, atacat paranormal în Bulgaria. „Mi-a apărut în față ceva. A fost impact frontal”

Mentalistul Ștefan Simion susține că a fost ”atacat” paranormal în Bulgaria. ”Mi-a apărut în față ceva. A fost impact frontal”, a declarat acesta.

Mentalistul Ștefan Simion susține că a fost ”atacat” paranormal în Bulgaria. ”Mi-a apărut în față ceva. A fost impact frontal”, a declarat acesta.

„M-a șocat puțin pe mine și cel mai mult a fost șocată prietena mea. A fost un impact frontal, la 70 de kilometri la oră, cu ceva. Eu mergând pe un drum național, în Bulgaria și la un moment da GPS-ul și-a dat eroare și mi-a arătat dreapta. Am luat-o după GPS, m-am trezit într-un drum pustiu, negru beznă și la un moment dat îmi apare în față ceva, cât botul mașinii și înalt.” , a povestit mentalistul.

Ștefan Simion a făcut show în platoul „Xtra Night Show” , după ce a ghicit la ce nume se gândeau asistentele lui Capatos, dar și parola și pin-ul cardului uneia dintre acestea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!