Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Mihai Morar, în pelerinaj pe Muntele Athos! Prezentatorul l-a cunoscut pe călugărul care a privatizat România

Mihai Morar și-a dorit dintotdeauna să ajungă la Muntele Athos. Prezentatorul „Răi da' Buni” a știut că, la un moment dat, Dumnezeu va face cumva să îl trimită acolo. Dorința i s-a îndeplinit, iar Mihai mărturisește că a venit cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

Mihai Morar și-a dorit dintotdeauna să ajungă la Muntele Athos. Prezentatorul „Răi da' Buni” a știut că, la un moment dat, Dumnezeu va face cumva să îl trimită acolo. Dorința i s-a îndeplinit, iar Mihai mărturisește că a venit cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

„Totul a fost pregătit în două zile. În momentul în care am lăsat mașina în parcare și am luat barca înspre Athos, am zis că vreau să uit tot ce mi-au povestit oamenii care au fost acolo, tot ceea ce am citit despre Athos și să iau totul ca atare. Nu m-am așteptat să văd minuni, nu m-am dus să aflu răspunsuri”, a povestit Mihai Morar.

Experiența a fost una cu totul specială. Mihai Morar a venit cu o nouă percepție asupra vieții, după discuțiile pe care le-a avut cu călugării de la Athos.

„Oamenii ăștia sunt mult mai bine conectați la lumea asta decât noi, pentru că o văd de acolo, de sus. Ei știu ce se întâmplă în lumea asta. Am scris pe Facebook povestea călugărului grec care a lucrat la una dintre cele mai mari companii de audit din lume și a privatizat Sidex Galați”, a continuat prezentatorul.

Mai multe detalii despre pelerinajul lui Mihai Morar, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro