Antena Căutare

Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Chef Florin Dumitrescu a ales concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 12 Chefi la cuțite. În ediția din 15 din 25 septembrie 2023, juratul a oferit șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur.

echipa florin dumitrescu chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Chef Florin Dumitrescu a ales concurenții care vor face parte din echipa sa în sezonul 12 Chefi la cuțite. În ediția din 15 din 25 septembrie 2023, juratul a oferit șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. | Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit! Din mii de concurenți înscriși în preselecții și aproximativ 120 care a intrat în boocamp, chef Florin Dumitrescu și-a format echipa de la Chefi la cuțite, sezonul 12. În ediția 15 din 25 septembrie 2023, juratul a ales șase concurenți cu abilităție diferite, pe care însă îi unește pasiunea pentru bucătărie. Acestora li se adaugă și cuțitul de aur, iar echipa e acum pregătită de confruntări.

„Am o echipă care mă caracterizează foarte tare. Majoritatea dintre ei sunt oameni cu bun simț, oameni încrezători, eleganți, pasionați. Oamenii ăștia au în comun bucătăria și sincer, d-aia am venit până aici, d-aia sunt în situația în care sunt: pentru că bucătăria e viața mea”, a spus juratul, după ce și-a ales echipa de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 12 Chefi la cuțite. Juratul a oferit 6 tunici magenta, în ediția 15 din 25 septembrie 2023

La finalul bootcampului, șase concurenți au intrat în echipa lui chef Florin Dumitrescu și i s-au alăturat astfel lui Janni Alexandridis, cel care a devenit cuțitul de aur al juratului în sezonul 12. Iată care sunt cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 12 Chefi la cuțite:

Horia Manea

Horia Monea are 37 ani, vine din Ilfov și este chef patiser. Bărbatul a declarat la audiții că își dorea demult să participe la emisiune, însă viața a avut alte planuri pentru el. Concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite sezonul 12 a condus una dintre cele mai mari pizzerii din Capitală, dar acum e pasionat de dulciuri.

Povestea lui de viață, determinarea de a se ridica deși a pierdut tot și talentul său în bucătărie l-au convins pe jurat că Horia merită un loc în echipa magenta din sezonul 12 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, supărat în a doua etapă de bootcamp. Ce s-a întâmplat cu o concurentă

Maria Paraschiv

Maria Paraschiv are 27 de ani și este din București. De meserie este bucătar, concurenta a gătit mușchi de vită cu piure de țelină care i-a cucerit pe cei trei chefi în audiții. De asemenea, un alt atuu pe care l-a găsit chef Florin Dumitrescu este trecutul ei de sportivă.

Concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a reprezentat România la Campionatele de Judo, însă bucătăria a fost cea care i-a „furat sufletul”. În bootcamp a impresionat, din nou, iar juratul a considerat că ea aceasta merită un loc în echipa magenta.

Ursit Dan Dumitru (Ursu)

Ursit Dan Dumitru are 36 de ani, vine din Arad și are o poveste de viață cel puțin la fel de interesantă ca felul de mâncare pe care l-a pregătit. Bărbatul căruia i se spune Ursu este ghid educator despre ciuperci, pasionat de natură și în audiții, a gătit un mic dejun din pădure.

Cei trei chefi au avut parte de o premieră în ediția în care a participat acesta. Concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a gătit un preparatat care conține una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume, care crește chiar în România și i-a surprins pe jurați.

Mioara Sirbuscu

Mioara Sîrbușcă are 61 de ani, este casnică și vine din Bacău. Concurenta care face parte din echipa magenta a lui chef Florin Dumitrescu a gătit tochitură de porc tradițională în preselecții, iar gustul este punctul ei forte. Aceasta i-a cucerit pe jurații cu preparatul ei tradional, dar s-a descurcat de minune și în cele două probe din bootcamp și a demonstrat că merită o tunică.

Ioana Dehelean

Ioana Dehelean, în vârstă de 30 de ani, vine din Arad și este de meserie cofetar. Concurenta a gătit ecler cu ciocolată și fructe de pădure și este asul din mânecă a lui chef Florin Dumitrescu pentru probele care îi pun cel mai mult în dificultate la battle-uri.

Concurenta din echipa magenta de la Chefi la cuțite, sezonul 12 are o experineță de 7 ani în cofetărie, dar spune că este recunoscută pentru eclerele delicioase. Cu un astfel de desert i-a cucerit și pe jurați în preselecții.

Alexandru Bunea

Alexandru Bunea are 34 de ani, vine din București și de profesie este antrenor fitness, campion național la powerlifting și bucătar. Concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 12 a spus încă din audiții că își dorește să ajungă în echipe pentru că reușește să dea gust mâncării, iar acest lucru reprezintă un atuu în battle-uri.

Se pare că el a reușit să îl impresioneze pe chef Florin Dumitrescu și în cele două probe de boocamp, iar visul de a primi o tunică magenta i s-a îndeplinit.

Janni Alexandridis - cuțitul de aur

Janni Alexandridis are 23 de ani și a venit direct din Germania pentru a participa în sezonul 12 Chefi la cuțite. De profesie este chef bucătar, cea mai mare pasiunea a lui încă din copilărie, de când gătea alături de mama și bunica lui.

Tânărul lucrează ca chef bucătar în restaurantul familiei lui din Germania. În timpul jurizării, Janni Alexandridis a susținut că își dorește să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea, însă chef Florin Dumitrescu nu a stat prea mult pe gânduri când a aflat ce experiență are acesta în arta culinară. Așadar, juratul i-a oferit cuțitul de aur mizând e faptul că va câștiga sezonul 12 Chefi la cuțite alături de el.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Jurații l-au fiert la foc mic pe Bogdan Ionuț Gurguță. Jurizarea însă a fost o surpriză mare

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cutite, sezonul 12. Care sunt echipele din sezonul 12 Chefi la cuțite. Concurenții au primit tunicile... Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x