Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cât de mult seamănă fiica Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs cu tatăl ei. Micuța este adorabilă

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mândresc cu o fetiță adorabilă. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamănă foarte bine cu tatăl ei.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Ema Oprișan la Insula Iubirii în ipostaze diferite Galerie
Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mândresc cu o fetiță adorabilă | Antena 1

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs se numără printre concurenții care au rămas împreună după experiența Insula Iubirii. Aceștia au participat în sezonul 7 al reality show-ului, unde au avut parte de momente unice.

Deși au pornit de acasă sub forma unui cuplu, situația a degenerat în Thailanda. Ispitele feminine și-au intrat foarte bine în rol, iar Răzvan Kovacs a căzut în „plasa” lor. Bărbatul s-a apropiat foarte mult de Daria Cuflic în timp ce partenera lui păstra distanța de toți băieții din jurul său.

Relația concurentului cu frumoasa blondină a ajuns într-un punct care a făcut-o pe Ema Oprișan să anunțe despărțire de el. Concurenta a fost afectată de ipostazele tandre în care au fost filmați ispita feminină și Răzvan Kovacs.

Citește și: Cât de mult a slăbit Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7. Tânăra a născut al doilea copil în urmă cu patru luni

La ultimul bonfire, Ema Oprișan și bărbatul alături de care a venit în sezonul 7 Insula Iubirii au hotărât să plece separați de pe insulă. Odată ajunși în România, cei doi și-au mai acordat o șansă. Bruneta a trecut peste infidelitatea partenerului său.

Între timp, concurenții reality show-ului au făcut cununia civilă și au devenit părinți. Ema Oprișan a născut al doilea copil: o fetiță perfect sănătoasă. Ea mai are un băiețel dintr-o fostă relație pe care îl crește alături de Răzvan Kovacs.

Cât de mult a crescut fiica Emei Oprișan cu Răzvan Kovacs. Luna e leită tatăl ei

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au o activitate intensă în mediul online. Chiar dacă este mamă a doi copii, bruneta nu uită să își facă timp pentru prietenii virtuali pe care îi ține la curent cu cele mai speciale momente din viața ei.

Adesea, concurenta sezonului 7 Insula Iubirii publică imagini cu cei doi micuți. Se pare că băiețelul său și-a primit cu brațele deschise surioara. Aceștia se înțeleg de minune, iar drept dovadă stau postările tinerei de pe contul de Instagram.

De curând, Ema Oprișan a luat pe toată lumea prin surprindere cu un videoclip înduioșător în care apare micuța ei. Luna a fost filmată în timp ce era învelită cu o păturică și încerca să se ridice, dar nu reușea.

Reacțiile sale adorabile au „topit” inimile urmăritorilor de pe Instagram. De asemenea, un detaliu nu a trecut neobservat. Fiica lui Răzvan Kovacs și Ema Oprișan a crescut, iar trăsăturile sale au început să se contureze.

Un lucru este cert, Luna a moștenit cele mai multe trăsături de la tatăl ei. Aceasta seamănă foarte bine cu Răzvan Kovacs.

„Începem dimineața cu cardio”, este descrierea pe care a folosit-o Ema Oprișan în dreptul InstaStory-ului.

Concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii este o mămică responsabilă și în același timp modernă. Aceasta se bucură din pline de fiecare clipă alături de micuții ei, mai ales când Răzvan Kovacs este plecat la muncă.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, adevărul despre imaginile tandre în care a apărut alături de Marius Moise. Ce a spus tânăra

Se poate observa faptul că bruneta are o relație specială cu cei doi copii ai săi.

Cum arată iubitul Dariei Cuflic, fosta ispită de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lăsat pozați într-o ipostază tandră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x