Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Petrică Mîţu Stoian are acasă o icoană făcătoare de minuni!

 

Are, chiar acasă la el, o icoană făcătoare de minuni! Petrică Mîţu Stoian a deschis larg porţile colţişorului său de Rai şi a făcut dezvăluiri incredibile!

Ascunde comori incredibile în colţişorul lui de Rai! Un colţişor pentru care Petrică Mîţu Stoian a trecut prin provocări nebănuite! Faimosul interpret şi-a dezvăluit toate secretele! Dar şi durerile care-i apasă sufletul! Află fabuloasa poveste de viaţă a lui Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu din propria-i casă, acordat în exclusivitate, la "Acces Direct"! 

Renumitul interpret nu doar că ne-a plimbat prin cele mai frumoase încăperi ale superbei sale case, dar a şi vorbit despre greutățile din viaţa lui. Despre dorul de părinți, dar și despre cum a fost dus în arest! Petrică Mîțu Stoian a vorbit mai sincer ca niciodată!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI