Căutare Live

Deține o comoară în casă! Cine este artistul care are o garderobă în valoare de peste 100 de mii de euro!

Are un dressing ce poate concura cu un mall din buricul Piteştiului. Iar dacă în vise e milionar, aşa cum cântă, nici în realitate nu o duce prea rău. Pentru că hainele şi pantofii de firmă pe care-i colecţionează valorează peste 100.000 de euro. Finul lui Adi de la Vâlcea are o colecţie de peste 200 perechi de încalţăminte, de şepci şi de parfumuri, în care a investit peste 10 mii de euro.

Finul lui Adi de la Vâlcea ne-a arătat colecţia sa de peste 200 perechi de încalţăminte, pe cea de şepci şi de parfumuri, în care a investit peste 10 mii de euro.

Răzvan de la Pitești are o adevărată comoară acasă. Cea mai scumpă dintre ele este chiar soția artistului, care este o femeie extrem de frumoasă și mai este și mamă a doi copii.

Acces Direct. Ceartă între Mara Bănică și Viorel Stegaru: Ești de o obrăznicie și o puturoșenie ieșite din comun

Deține o comoară în casă!

Pe lângă soția și copiii lui,care sunt comoara cea mai dde preț cântărețul deține o garderobă impresionantă și deține o casă foarte frumoasă aranjată cu mult bun gust.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Răzvan de la Pitești a deschis larg ușa, reporterului care a transmis din casa artistului.

Urmăriți imaginile prezentate în cadrul emisiunii Acces Direct.

Scandal uriaș! Vulpița și-a pierdut mințile când s-a trezit cu dansatoarea Emy în casă! „Îți arunc hainele, Viorele”... Mirela Vaida, profund emoționată! Ce cadou i-a oferit fiica ei de Ziua Femeii: ,,Am primit-o acum zece minute. Mulțumesc...
Ultimele știri
x