Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Secretul Stelei Popescu s-a aflat, la doi ani de la moartea acesteia! Ce se află în casa regretatei artiste

 

Au trecut aproape doi ani de la trecerea în neființă a celebrei actrițe Stela Popescu și abia acum s-a descoperit ce s-a întâmplat în casa artistei, după moartea acesteia!

Timpul a trecut, dar lumea n-a uitat-o pe marea doamnă a teatrului românesc. Doina Maximilian, fiica adoptivă a acesteia, a vrut să spulbere toate zvonurile despre vânzarea locuintei şi a deschis, pentru prima dată, uşa faimoasei case din Bucureşti, în care şi-a trăit viaţa actriţa.

Citește și: Ce se întâmplă cu averea regretatei Stela Popescu, după moartea ei! „Toate aceste obiecte...”

Care erau obiectele de suflet ale Stelei Popescu, cum arată locul în care-şi găsea liniştea marea actriţă sau cum arată dressingul extem de cochet al acesteia? O echipă de reporteri de la Antena Stars a realizat un material special prin care a scos la iveală adevăruri și secrete mai puțin știute: 

Stela Popescu avea o casă cochetă şi primitoare. Am vrut să expun toate obiectele cu valoare sentimementală. Îi datorez mamei mele acest lucru. Mamei mele îi plăcea mult să primească oaspeţi. Stela Popescu a fost a tuturor, nu doar a mea. Îi placeau mult fotografiile. Premiile ei vor fi donate unor teatre. Stela Popescu pentru mine e nemuritoare. Expunerea obiectelor este încă în curs.

Citește și: Stela Popescu, pact SECRET cu Alexandru Arșinel înainte să moară! Ce a ieșit la iveală

Vreau să donez din lucrurile ei celor care au admirat-o. Multe din obiecte vor fi împărţite iar altele valorificare. După moartea lui Puiu Maximilian casa n-a mai fost la fel pentru ea. În biroul Stelei, Puiu Maximiliam a compus ani întregi. Stela Popescu păstra colecţia de pipe a lui Puiu Maximilan. După ce murit Puiu, doi ani Stela plîngea cînd păşea în curtea casei. Nu accepta că el nu o mai aşteapta. II plăceau lucrurile cu volănaşe , sclipici, gablonţurile”, a declarat Doina Maximilian pentru cei de la Antena Stars.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI