Ce apare în dosarul de procuratură în cazul atacului asupra Mirelei Vaida. Femeia cu piatra și complicele sunt fără pată

Nu a fost tentativă de omor acţiunea atacatoarei asupra Mirlei Vaida. Asta spune un procuror, care a emis o ordonanţă de clasare asupra plângerii formulate de prezentatoarea Tv împotriva celei care a atacat în urma cu aproape o lună.

Mirela Vaida

Antena 1/ Burlacul

Tot procurorii vin şi scriu în aceeaşi ordonanţă de clasare că, pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective. Legat de latura subiectivă, procurorii spun că, pentru ca o persoana să fie acuzată este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane.

Mai mult, aceştia vin şi menţionează că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi "rupă capul" Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Foarte importante sunt şi precizările procurorilor care au considerat că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. Pe plan obiectiv, aceştia menţionează că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane.

Citește și: Mirela Vaida, îndurerată în platoul Acces Direct. "Noi care venim să ne facem meseria, trebuie să plătim cu viața?" | VIDEO

În cauza discutată, completează aceştia, s-a aruncat cu o piatră de dimensiune medie, de la trei metri depărtare, către o zonă care nu este considerată vitală şi într-un spaţiu deschis, care i-a permis victimei să se ferească. Acţiune care nu ar putea viza omorârea unei persoane, iar obiectul folosit nu ar putea să producă decesul unei persoane. Mai mult, atacatoarea, spun procurorii, ar fi intenţionat să aplice o singură lovitură din moment ce a aruncat obiectul şi nu l-a ţinut în mână pentru a aplica mai multe lovituri repetate.

Complicea atacatoarei Mirelei Vaida s-a întors la locul faptei

Complicea femeii care a atacat-o cu piatra pe Mirela Vaida este liberă şi pregăteşte un nou atac. Aceasta s-a întors la Acces Direct și a făcut mărturii cutremurătoare: "O sa aibă și picioarele rupte".

Citește și: Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

Mirela Vaida trece prin momente dificile, după ce femeia care a fost identificată ca fiind complicele atacatoarei cu piatra este în libertate și s-a întors aproape de sediul Acces Direct.

Incidentul în care a fost implicată, în urmă cu câteva săptămâni Mirela Vaida, ar fi trebui să mobilizeze şi mai mult Poliţia. Însă, astăzi, echipa Acces Direct a aflat detalii şocante chiar de la complice, femeia care a ajutat-o pe atacatoare să ducă la capăt lovitura din platou. Aceasta a fost găsită la nici 10 metri de intrarea principală în sediul Acces Direct și a făcut mărturii tulburătoare.

Dezvăluirile înfiorătoare ale complicei lăsată liberă de autorităţi au speriat-o pe îndrăgita prezentatoare tv.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

Aceasta a fost interogată de reporterii Acces Direct și a mărturisit că altcineva pune la cale un atac mai dur pentru Mirela Vaida. Complicea povestește că atacatoarea se află în prezent internată la Obregia, iar ea a fost internată pentru o perioadă scurtă de timp la Socola, la Iași. De acolo a fost externată cu mențiunea că este "aptă de muncă".

"Am venit să vorbesc ceva cu Mirela Vaida. N-am trimis-o eu (n.r atactaoarea cu piatra)", spune complicele.

Întrebată cine ar vrea să o atace pe MIrela Vaida aceasta a spus: "Cineva, dar tac şi înghit! Nu dau numele. E femeie! Nu am trimis-o eu pe doamna Antonela", a spus complicele atacatoarei.

Ultimele știri