Căutare Live

Cea mai emoționantă poezie e scrisă de Giorgiana, o fată născută în penitenciarul Jilava! „Viața mea a fost infern, fără tine a fost blestem”

Giorgiana Elena Lupu, abandonată la naştere de cea care i-a dat viaţă, are un mare vis: să-şi cunoască tatăl. Deși nu știe mare lucru despre el, tânăra încearcă acum să își părintele!

O tânăra de 23 de ani își cauta tatal. Giorgiana s-a nascut in Penitenciarul Jilava, unde mama sa isi ispasea pedeapsa pentru furt, despre tata nu stie nimic, doar ca este de culoare.

Toata viata pana acum cinci luni si-a petrecut-o doar prin centre de plasament primul a fost Targovna , apoi Ghiocelul , Dragos Voda, Bistrita.

Pe mama a cunoscut-o pe la 7-8 ani crede ea. Cand a intrebat de tata, femeia i-a spus ca ii va povesti cand va creste. Asa a aflat ca are o sora mai mare Alina, pe care mama a abandonat-o in spital, si un frate mai mic, Gabriel, care este tot in plasament la un asistent maternal.

Dupa ce a plecat din centru, fetei i s-a dat un card cu bani (alocatia stransa in toti acesti ani), iar cand a ramas fara bani, ea a plecat la mama ei in Italia, Torino.

Doar ca mama nu a primit-o in casa unde locuia ea, pentru că femeia locuia cu un italian si avea in casa animale, unde Georgiana nu mai avea loc.

Invitată la emisiunea Acces Direct, tânăra a prezentat o poezie extrem de emoționantă, scrisă chiar de ea.

Giorgiana s-a născut în închisoare și a trăit din mila vecinilor! Fata a devenit campioană națională și acum își caută t... Veronica, din nou în lacrimi de disperare! Viorel i-a dat lovitura supremă: „Veronico, eu îți spun clar ce urmărești”...
Ultimele știri