Căutare Live

Doi îngerași, de nici 2 ani, dorm pe străzi, în frig! Trebuie SALVAȚI din iadul creat de oamenii care ar trebui să îi protejeze

Imagini de-a dreptul revoltătoare au fost filmate într-o staţie de autobuz din Ploieşti. Acolo, unde doi frăţiori, de nici doi anişori, înfofoliţi, dormeau pe stradă!

Imagini de-a dreptul revoltătoare au fost filmate într-o staţie de autobuz din Ploieşti. Acolo, unde doi frăţiori, de nici doi anişori, înfofoliţi, dormeau pe stradă!

E frig afară, însă, chiar şi-aşa, doi frăţiori, de nici doi anişori, au fost găsiţi de un trecător, pe stradă. Înfofoliţi şi aşezaţi în cărucioare, gemenii erau însoţiţi de părinţii lor, Melinda şi Marian, dar şi de unchiul lor. Oamenii spun că n-au unde să locuiască.

Asta e povestea auzită de omul, care revoltat de situaţia copiilor, a dorit să-i filmeze pentru a arăta mai departe cum sunt nevoiţi frăţiorii să doarmă. Într-o staţie de autobuz, din Ploieşti.

Poate cuiva i se va face milă aceşti copilaşi nevinovaţi!

Mama Melinda ştie că e filmată, aşa că îi dă unui copil să mănânce, să arate că e o mamă bună, asta în timp ce tatăl Marian şi fratele acestuia fumează câte o ţigară şi beau o cafea sau poate un ceai, ca să se încălzească.

Ce e şi mai revoltător, însă e faptul că mama Melinda şi tata Marian au primit ajutor de la oamenii cu suflet mare, în 2016, atunci când părinţii împreună cu îngeraşii din baraca făcută la Gara de Nord, au venit în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Şi atunci aveau o poveste.

Pe atunci, părinţii aveau şase copii, însă doar doi mai erau crescuţi de ei. Chiar dacă au primit ajutor, mama Melinda şi tata Marian au refuzat să-şi schimbe comportamentul iar frăţiorii din baracă au ajuns în grija statului. Doar că mama Melinda a mai dat naştere unor gemeni. care au ajuns şi ei pe străzi, soartă pe care au avut-o şi fraţii lor mai mari.

Andreea Bălan și Mihai Trăistariu au luat o pauză de la ”Te cunosc de undeva!” și au venit să dea cel mare test: TESTUL ... Cu bebelușul în brațe, a fost snopită în bătaie de monstrul pe care îl numește soț. Rodica este disperantă, cum poate sc...
Ultimele știri