Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ella Georgescu, supranumită Regina Fardurilor, are un corp de sirenă după 3 nașteri

Ella Georgescu, frumoasa blondă care este cunoscută drept Regina Fardurilor, are o casă așa cum mulți visează, o familie minunată și o profesie pe care o adoră.

Regina Fardurilor are doi băieți și o fetiță.

antena 1

Ella Georgescu este make-up artistul preferat al vedetelor din România. Printre celebre dive care au apelat la talentul ei se numără și Ștefania, iubita lui Speak, Adelina Pestrițu, Vlăduța Lupău, Betty Stoian și Andreea Bănică.

Divele de la noi stau la coadă la ușa ei, iar profesionalismul, bunătatea și amabilitatea o definesc pe frumoasa Ella. Pe lângă cariera de excepție, make-up artistul vedetelor se laudă cu o casă luxoasă. Deși este mama a trei copii, Ella arată impecabil, cu o siluetă de invidiat.

Casa ei mare a fost gândită chiar de soțul său care avea macheta deja desenată de doi ani. Soțul Ellei, George Georgescu, lucrează în domeniul construcțiilor.

“În schimb, pentru amenajare, el a mers pe mâna mea”, spune Ella.

Ideile pentru amenajare i-au venit pe parcurs și a plănuit totul după gustul său, în culori calde și primitoare, care o fac pe frumoasa artistă să se simtă ca acasă.

Nu este doar o femeie preocupată de business-ul ei, dar și o mămică și o gospodină excepțională. Ella ne-a povestit că i-a obșnuit pe copiii săi cu cina în familie în fiecare seară și le gătește foarte des. Frumoasa blondină a recunoscut că primește uneori și ajutorul soacrei sale.

Ella și George au doi băieți și o fetiță, pe Luiz, Luca și Natalia. Frumoasa Natalia are 11 ani, Luca este fiul cel mijlociu, lar Luiz este mezinul familiei.

Munca de make-up artist

Ea lucrează în domeniul frumuseții de la vârsta de 15 ani și a început cu hair-styling-ul.

“Mi-a plăcut foarte tare machiajul însă consideram că nu ai cum să faci două lucruri bine, să faci și păr să faci și make-up, și atunci am renunțat la ideea de make-up”, mărturisește Ella.

Cu toate acestea, primind susținerea soțului ei, Ella s-a mobilizat și și-a dat seama cât de mare e pasiunea ei pentru make-up, știind că ascunde și un talent. Timp de 10 ani, Ella Georgescu a lucrat într-un salon unde a învățat multe lucruri și a acumulat experiență.

“La început mi-a fost destul de greu (…) Prin muncă și prin foarte multă răbdare, asta le spun și fetelor la curs, trebuie să munciți extrem de mult dacă vreți să evoluați”, a adăugat Ella.

Ella a început să fie make-up artist în urmă cu 3 ani, iar pasiunea sa a ajutat-o să atragă cele mai de seamă vedete din România. La salonul la care lucra și-a întâlnit și marea dragoste.

Povestea de dragoste dintre Ella Georgescu și soțul ei

George Georgescu venise la salonul unde lucra Ella să se tundă. Iubirea fulgerătoare i-a făcut să se mute împreună într-o săptămână, într-o lună s-au logodit, iar la o lună și jumătate după aceea, Ella a rămas însărcinată.

Ella și soțul ei sunt împreună de 12 ani și declară că se iubesc mai mult ca oricând. Frumosul make-up artist spune că are încredere deplină în soțul ei și apreciază enorm că a susținut-o mereu. Diferența de vârstă dintre ei este de 8 ani.

George povestește că ceea ce a atras-o cel mai mult la soția lui este frumusețea ei, dar și faptul că era o femeie cuminte, care a muncit încă din adolescență.