Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Pregătiri de aniversare! Rafaelo, ajutorul lui Viorel pentru împăcare! Ce surprize i s-au pregătit Vulpiței! |Video

Rafaelo și Viorel au făcut planurile pentru marea sărbătoare ce avea să aibă loc duminică. E vorba despre împlinirea a șase ani de la căsătoria soților Stegaru, iar Viorel s-a bucurat că a primit ajutor în organizarea unui asemenea eveniment.

Rafaelo și Viorel au făcut planurile pentru marea sărbătoare ce avea să aibă loc duminică. E vorba despre împlinirea a șase ani de la căsătoria soților Stegaru, iar Viorel s-a bucurat că a primit ajutor în organizarea unui asemenea eveniment.

Imaginile fac senzație pe internet. Cum a apărut Vulpița într-un supermarket din Capitală. Gestul făcut de Veronica Stegaru i-a uimit total pe oamenii din jur

Aniversare în familia Stegaru! Viorel și Vulpița, șase ani de căsniciei! Cum au sărbătorit cei doi

Vulpița a fost rasfață la maximum în timp ce Rafaelo și Viorel puneau la punct ultimele detalii pentru aniversarea celor șase ani de căsnicie ai soților Stegaru.

Cu aceasta ocazie, Vulpița a fost la un salon de înfrumusețare unde a avut parte de un răsfăt pe cinste.

Vulpița orientală, cu mișcări demențiale! Învăluită în mister și feminitate, Veronica a făcut SHOW în platoul Acces Direct! Cum a reacționat Viorel

În tot acest timp, Viorel și Rafaelo i-au pregățit o surpriză cu ocazia împlinirii a șase ani de căsnicie.

La salon Veronica a avut parte și de o ședință de reflexoterapie, dar și o împachetare cu ciocolata, pentru hidratarea pielii. Dar răsfățul nu s-a oprit aici, Vulpiței i sa aplicat și o masca cu aur, pe față.

Șampanie, covor roșu, muzica și trandafiri și mâncare libaneză toate au fost incluse în surpriza pregătită de Viorel, cu ajutorul lui Rafa.


Îmbrăcat la costum și cu un buchet de trandafiri în mâna, Viorel a dispărut din pesiaj când a apărut Vulpița. Nu a știut nicio secundă, Vulpița ce i se pregătește. Imbrăcată elegant, Veronica a călcat pe covorul roșu, unde a așteptat-o Rafa.

Viorele, iar ai încurcat-o! Dezvăluire șoc! Vulpița îl đă de gol pe soțul infidel!

Artistul a legato la ochi pentru a marii suspansul, iar în așteptarea suprizei și-a făcut apariția Viorel. Care i-a oferit un buchet imens de trandafiri roșii Vulpiței. Doar că Vulpița se pare ca ar fi preferat să fie altcineva în locul lui Viorel.

Urmăriți mai multe acceând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Video