Căutare Live

Viorel, singur! Vulpita și-a facut bagajele! Ce se va alege de familia Stegaru?

Vulpiţa este hotărâtă să se întoarcă la Blăgeşti, în casa părintească. Aşa că, înainte să înceapă să-şi strângă lucrurile, cei doi inca soţi au avut o discuţie, ca în orice familie ce întâmpină probleme. Iar Viorel a încercat din răsputeri să-şi facă soţia să se răzgândească.

Vulpița hotărâtă să-l părăsească pe Viorel. După emisiunea de ieri, cei doi șoți din familia Stegaru au avut o discuție clarificatoare.

Chiar dacâ Vulpița s-a pregătit, hotărâtă să plece, Viorel a încercat din rășputeri să o facă să se razgândească. A încuiat chiar și ușa.

Hotărâtă, Vulpița Veronica și-a strâns toate hainele, pe care le-a împachetat.

Tatăl Vulpiței, de acord cu divorțul fiicei lui de Viorel: "Dacă nu mai poate trăi cu el. S-a plâns că el o bate"

"Eu nu te mai vreau! te rog frumos, deschide ușă și lasa-mă să plec!"

Discuțiile au degenerat. A luat tot ce a putut pune în geamantan, iar dacă la început Viorel nu voia sâ-și lase soția să plece, la final a ajutat-o. Cel mai greu i-a fost Vulpiței să se desparctă de Doina, reporterul la de Acces Direct. Dupa ce au plăns împreună Veronica s-a întors la împachetat,

"Între noi totul s- a terminat Viorele!"

Urmariți mai multe accesând clipul video de mai sus, prezentat la Acces Direct.

Tatăl Vulpiței, de acord cu divorțul fiicei lui de Viorel: "Dacă nu mai poate trăi cu el. S-a plâns că el o bate&qu... Soții Stegaru s-au separat! Unde a dormit Vulpița, după ce a plecat din casa unde stătea cu Viorel? Dar unde va dormi la...
Ultimele știri