Antena Căutare

Mămica Oana Roman, amintiri emoționante: „Am fost binecuvântată de Papa la Palatul Cotroceni!"

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, îi aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia, și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" a revenit cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, îi aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia, și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Printre dezvăluirile amuzante ale copilașilor și mai ales ale fiicei ei, Isabela, Oana Roman a povestit cum a fost binecuvântată de Papa la Palatul Cotroceni!

Sunt cei mai buni prieteni și merg peste tot împreună, dar un lucru îi diferențiază! Dilema vedetelor: Ce face Liviu Vâr... Oana Roman și fetița ei, Isabela, au câștigat prima ediție din cel de-al doilea sezon a show-ului “Aici eu sunt vedeta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x