Antena Căutare

America Express, 23 ianuarie 2023. Andreea Antonescu, dezvăluiri despre moartea tatălui ei, managerul trupei Andre. Ce regretă

În ediția 6 din America Express, difuzată pe data de 23 ianuarie, Andreea Antonescu a făcut o serie de mărturisiri emoționante, cu lacrimi în ochi, despre relația cu regretatul său tată.

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri despre moartea tatălui ei, managerul trupei Andre, la America Express ediția 6 din 23 ianuarie 2023.

Antena 1

În ediția 6 din 23 ianuarie 2023, concurenții America Express au creat un altar pentru persoanele dragi care nu mai sunt în viață. Astfel, aceștia au rememorat evenimente importante din viața lor și au povestit, cu ochii în lacrimi, despre cele mai grele momente prin care au trecut.

Când a desfăcut cutia dată de Irina Fodor, Andreea Antonescu a zărit o fotografie cu răposatul ei tată, care i-a adus amintiri dureroase și a izbucnit instant în plâns.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut prin momente dificile. Ce s-a întâmplat

Ce a spus Andreea Antonescu la America Express despre moartea tatălui ei. Artista a povestit printre lacrimi cel mai greu moment

Andreea Antonescu a izbucnit în plâns în primele secunde după ce a văzut imaginea cu poză cu tatăl ei decedat, care pentru un timp, a fost și managerul trupei Andre.

„Nu mă așteptam o secundă la așa ceva și a fost o încărcătură foarte puternică. Faptul că eu eram certată cu el în momentul ăla, e lucrul pe care îl regret cel mai tare”, a mărturisit concurenta America Express cu durere în glas.

„Atunci am învățat să îi zic oricui există în viața mea cât reprezintă pentru mine. De multe ori m-am întrebat, când mă opream și mă uitam în sus: Oare el e mândru acolo unde e?”, a mai adăugat aceasta.

De asemenea și Andreea Bălan care a primit o poză cu bunicile ei, a fost mișcată de poza primită de coechipiera ei. „Și eu am fost șocată pentru că îl știam pe domnul Antonescu. El a fost mangerul trupei și am trăit, am călătorit împreună patru ani”, a dezvăluit artista.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții au comemorat persoanele dragi pe care le-au pierdut. Dezvăluirile lor dur... America Express, 23 ianuarie 2023. Povestea dureroasă de viață a lui Cătălin Bordea. Cum a fost părăsit de tată comedian...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x