Antena Căutare

America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe

Ajunse primele la probă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt puse în fața unei provocări incomode. Ele sunt nevoie să acorde câte un defect adversarilor, ceea ce fără îndoială, adâncește rivalitățile dintre ele și adversari și stârnesc reacții.

America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit fiecărei echipe de la America Express câte un defect | Antena 1

După proba dansului, concurenții au plecat, pe rând, căte următoarea probă care îi duce mai aproape de jocul de amuletă. Primii care au găsit mașină au fost Jean și Dinu, urmați îndeaproape de „rivele” Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Însă nu toți s-au descurcat la fel de bine și chiar au avut parte de surprize de zile mari pe drum.

De asemenea, concurenții chiar au fost avertizați să aibă grijă pentru că zona este una foarte periculoasă. Se pare că aceasta este împărțită între mai multe bande care nu se tem să treacă la acțiune atunci când sunt provocate.

„Ne-a arătat o secție de poliție ciuruită de gloanțe. Geamurile ciuruite de gloanțe. Imaginea aia m-a șocat pentru totdeauna”, a mărturisit Bie Adam. „Atunci când vezi în filme, nu te mișcă cu nimic, dat când vezi în relalitate și treci pe lângă așa ceva, doamne ferește, ce senzație. Îți dai seama că acolo s-a întâmplat ceva și că, în general se întâmplă ceva”, a adăugat vloggerița.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Concurenților nu le-a venit să creadă la ce casă au ajuns. Ce s-a întâmplat când au intrat

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe la America Express, ediția 5. Cum au reacționat adversarii

După ce Jean și Dinu au fost nevoți să schimbe mașina, primele care au ajuns la misiune au fost „rivalele” lor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Fetele au citit panoul și au aflat astfel că „prima echipă care ajunge trebuie să desemneze defectul de care consideră că suferă ei și mai apoi și ceilalți concurenți” și au trecut la treabă.

„Toate erau negative! Într-o competiție de genul ăsta fiecare o va lua ca pe un atac la persoană”, au spus fetele. „Teoretic erau niște defecte care ar fi caracterizat fiecare echipă, dar noi toți le avem”, au mai agăugat ele.

Așadar, slăbiciunea și-au dat-o lor, impotența sexuală au acordat-o lui Bruja și Pufeh, bazându-se pe faptul că au simțul umorului și nu se vor supăra.

Frica a ajuns la Ovidiu și Joqaquin, pesimismul la Jean și Dinu, lenea la Bie adam și mama ei, furia la Scărlătescu și Doina. Aroganța au acordat-o lui Puya și Melindei, invidia a mers către Bordea și Cortea, iar în cele din urmă, ura, la Diana și Larisa.

În continuare, după ce află fiecare de ce defect suferă, concurenții trebuie să își aleagă antitodul. Cum era de așteptat, acordarea acestor trăsături a stârnit controverse în echipele adverse.

„Așa ne-au văzut ele până acum? Noi nu suntem pesimiști, suntem chiar opusul, bucuroși. Sunntem tineri și nu am venit aici să ne certăm cu nimeni, am venit pentru aventură”, au comentat Jean și Dinu.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Replici acide între Jean Gavril și Andreea Bălan. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții s-au întrecut în mișcări de dans de luptă. Cum s-au descurcat în ring... America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x