Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Bie și Mikey au fost eliminate de la America Express. Postarea a generat multe reacții

Nelu Cortea a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, după ce Bie și Mikey Adam au fost eliminate de la America Express. Iată ce a publicat concurentul reality show-ului pe contul oficial de Instagram.

Colaj cu Bie și Mikey Adam la America Express alături de Irina Fodor, Nelu Cortea, Melinda și Cătălin Bordea Galerie
Nelu Cortea a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, după ce Bie și Mikey Adam au fost eliminate de la America Express | Antena 1

O nouă eliminare a avut loc la America Express în ediția 28 de pe 1 martie 2023. Bie și Mikey Adam au părăsit competiția după au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, iar vulturul din cufăr a fost roșu.

Cele două au participat la cursa pentru ultima șansă alături de alte două echipe puternice: Cătălin Scărlătescu alături de Doina Teodoru și Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu. De asemenea, tensiunile și adrenalina și-au spus cuvântul miercuri seară.

Citește și: Ce a dezvăluit Mikey după ce a fost eliminată de la America Express. Un detaliu i-a surprins pe mulți. Ce a zis Bie Adam

Replicile acide au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Bie și Mikey Adam au avut parte de situații neașteptate și momente tensionate, care au contribuit ulterior la eliminarea lor din competiție.

Nelu Cortea, mesaj neașteptat pentru Bie și Mikey Adam după ce au părăsit America Express

La scurt timp de la difuzarea ediției 28 din America Express, Nelu Cortea a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram despre plecarea Biei Adam și a mamei sale.

„Vă pupăm fetelor! Stați puternice!”, a scris concurentul de pe Drumul Aurului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui Nelu Cortea a generat o mulțime de like-uri și reacții din partea prietenilor virtuali.

„Vă pupăm și noi și ne este dor de voi 🤗❤️”, a fost răspunsul lui Mikey.

Citește și: Ce mesaj a transmis Bie Adam după ce a fost eliminată de la America Express. Fanii au reacționat imediat

„Foarte puternice fetele!”, i-a mai comentat un internaut.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

O nouă eliminare la America Express, într-o ediție lider de piață. Bie și Mikey au ieșit din competiția de pe Drumul aur... Jean Gavril, videoclipul cu fiica lui care a topit inimile fanilor. Cum a filmat-o concurentul de la America Express pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x