Antena Căutare

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției sale la plecarea în America Express. Imaginile emoționante cu Irina Fodor din aeroport

Răzvan Fodor și-a condus soția la aeroport pentru plecarea la filmările America Express sezonul 6. Cu această ocazie, el a postat o serie de imagini alături de Irina Fodor, dar și un mesaj emoționant care le însoțește.

colaj foto irina fodor si razvan fodor america express Galerie
Răzvan Fodor a postat o imagine cu Irina Fosor din aerport înainte ca aceasta să plece la fimările America Express sezonul 6 | Antena 1

Irina Fodor a furat startul noului sezonul 3 America Express și a pornitm în cursul zilei de marți, 23 mai, către America de Sud. Încărcată cu o mulțime de bagaje dar și entuziasm pentru ceea ce urmează, Irina Fodor a fost condusă la aeroport de către soțul ei. Aceștia au petrecut ultimele ore împreună înainte să fie despărțiți timp de două luni de azi și în acest context, Răzvan Fodor a făcut o serie de dezvăluiri din viața lor de cuplu.

Ce a postat soțul Irinei Fodor în mediul online înainte că aceasta să plece în America Express sezonul 6

Răzvan Fodor s-a fotografiat alături de soția sa în aeroport, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să plece spre America. Cei doi s-au au apărut în mediul online într-o ipostază de cuplu, în timp ce el stă așezat pe un bagaj și ea pe piciorul lui, profitând la maxim de ultimele clipe împreună.

Imaginile de pe contul lui de Instagram au venit însoțite și de o descriere emoționantă. Soțul Irinei Fodor a vorbit despre viața lor de cuplu în contextul în care stau atât de mult separați. Cu toate acestea, ei sunt extrem de fericiți cu carierele pe care le au și cu proiectele televizate în care investesc foarte mult suflet.

Citește și: Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6. Ce a dezvăluit

Prin intermediul postării sale, Răzvan Fodor a mărturisit că, adunat, ei au petrecut un an de zile separați, în colțuri diferite de lume.

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.

Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea.
Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!

Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a scris acesta în mesajul său de pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, și Irina Fodor a revenit cu mai multe imagini de pe Aeroportul Otopeni. Ea a postat un Instastory în care le arată prietenilor său virtuali cu câte bagaje pleacă în America de Sud, acolo unde va fi filmat noul sezon America Express.

„Doar câteva bagaje...”, a scris aceasta lângă cadrul cu foarte multe geamantane.

De asemenea, gazda show-ului a postat și o imagine cu modul în care Răzvan Fodor și fiica lor își organizează programul în cele două luni în care ea va lipsi de acasă. În poză, apare un tabel cu numele acestora și zilele lunii mai, cu mesajul: „Când pleci două luni de acasă...Organizare, nene!”

Citește și: Ce a scris Giulia Anghelescu despre participarea la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu: „Suntem nerabdatori”

Cu ce se ocupă Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu. Cei doi vor participa la America Express... Cum arată partenerul Iulianei Pepene. Viitoarea concurentă de la America Express 2024 a publicat o fotografie rară cu iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x