Antena Căutare

Cursa pentru ultima șansă de la America Express, lider de piață. Duminică se anunță o semifinală „incendiară”, de la 20:00

Ediția de miercuri seară America Express, în cadrul căreia s-a disputat cursa pentru ultima șansă, i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură și obținut din nou locul de lider de piață, fiind urmărită de 1,5 milioane de persoane. Show-ul a fost prima opțiune a celor de acasă, care au așteptat nerăbdători verdictul - seara s-a încheiat cu eliminarea echipei formate din Puya și Melinda.

colaj foto america express Galerie
Cursa pentru ultima șansă de la America Express, lider de piață. Urmează semifinala, duminică, de la 20:00 | Antena 1

O nouă eliminare aseară, la America Express, după o cursă pentru ultima șansă care a pus 3 echipe fie pe catalige, fie în scenarii de fotonovele. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Dinu și Jean Gavril s-au întrecut pentru a-și asigura un loc în etapa semifinală de pe Drumul aurului.

Ultimii la linia de sosire au fost Puya și Melinda, după așteptarea încordată de la careu vulturul eliberat de Irina Fodor din cufăr dezvăluindu-și culoarea roșie a eliminării.

Citește și: Mesajele postate de Melinda și Puya după eliminarea de la America Express. Ce au transmis

Cursa pentru ultima șansă de la America Express, lider de piață. În minutul de aur, a fost urmărită de 1,5 milioane de persoane

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:30-23:42, ediția America Express de ieri seară a fost prima opțiune a telespectatorilor pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 24.7%.

La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7 puncte de rating și 18.3% cotă de piață. În minutul de aur 20:51, emisiunea a fost urmărită de peste 1,5 milioane de telespectatori.

Ediția America Express de miercuri seară, plină de provocări. Puya și Melinda au părăsit competiția

De la ghicitul în palmă la mersul pe catalige și realizarea unei telenovele din fotografii chiar pe tărâmul care a dat lumii telenovelele, misiunile din cursa pentru ultima șansă de aseară au solicitat atenția, capacitățile fizice, dar și creativitatea concurenților.

Cele trei echipe care s-au aliniat la startul acestei întreceri au fost cele situate pe ultimele două locuri în cursa anterioară – Jean și Dinu Gavril, Puya și Melinda – dar și perechea aleasă la ultimul vot de la careu în acest sezon: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

După o zi de neuitat în Bucamaranga, Columbia, Puya și Melinda au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor. A fost a doua oară când echipa s-a aflat în această ipostază, așteptând verdictul totemului din cufăr – iar dacă data trecută deznodământul fusese favorabil, de data aceasta vulturul a fost roșu.

După 8 etape în cel mai spectaculos reality show din România, Puya și Melinda au ieșit din competiție. „Mi-a plăcut foarte mult această experiență. Sunt foarte încântată că am putut să fac parte din ea. Mi-am depășit multe frici și am ieșit din zona mea de confort”, a declarat Melinda.

„Am fost uimit să descopăr în această aventură câte se pot face într-o zi. Te schimbă o astfel de experiență. De câte ori voi avea ceva greu de făcut, o să compar cu ceea ce am făcut aici. Plecăm mai puternici de la America Express”, a spus Puya.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Puya, la un pas de a fi jefuit în timpul cursei pentru ultima șansă: „Te-a lovit?”

America Express continuă cu seminfinala. Ce urmează

America Express continuă duminica aceasta cu etapa semifinală. Echipele rămase în competiție coboară pe malul fluviului Magdalena, din vestul Columbiei, pentru numeroase misiuni care le solicită forța minții, dar și pe cea fizică.

Urmează o cursă extenuantă împotriva curentului. Apropierea de finală ascute competiția dintre echipe, iar oboseala macină nervii. Cum continuă drumul spre El Dorado în cea de-a noua etapă a reality show-ului telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 duminica aceasta, de la ora 20:00.

Mesajele postate de Melinda și Puya după eliminarea de la America Express. Ce au transmis... Echipa pe care producția și-a dorit să o aducă la America Express, dar nu a reușit: ”Asta e problema”...
Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 7 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 7 Luni, 02.10.2023, 23:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 7. Ada și Antoneta Galeș au făcut mărturisiri emoționante

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 7. Ada și Antoneta Galeș au făcut mărturisiri emoționante

În episodul 7 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui actrița Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, au vorbit despre greutățile întâmpinate în cel mai dur reality-show din România, dar și despre aspirațiile lor.

Marti, 03.10.2023, 00:07
Fotoreportaj America Express, episodul 8. Ipostaza neașteptată în care a fost surprins Marius Damian în timpul filmărilor

Fotoreportaj America Express, episodul 8. Ipostaza neașteptată în care a fost surprins Marius Damian în timpul filmărilor

În episodul 8 al fotoreportajului America Express, fotograful Andrei Pungovschi i-a surprins în ipostaze inedite pe oamenii care fac posibilă existența celui mai dur reality-show din România. Marius Damian apare în acest episod.

Luni, 02.10.2023, 13:54
Când începe noul sezon America Express. Marea premieră, pe 21 octombrie. Surpriza pregătită pentru fani

Când începe noul sezon America Express. Marea premieră, pe 21 octombrie. Surpriza pregătită pentru fani

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

Vineri, 29.09.2023, 09:30
Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 6. Iuliana Pepene, filmată cu lacrimi pe față în cursă. Ce a zis

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 6. Iuliana Pepene, filmată cu lacrimi pe față în cursă. Ce a zis

Iuliana Pepene a fost filmată cu lacrimi pe față în cursa din America Express - Drumul Soarelui. În episodul 6 din Jurnal de călătorie, prezentatoarea de la Observator și Sonia Simionov au vorbit despre cea mai neașteptată experiență prin care au trecut.

Joi, 28.09.2023, 16:01
x