Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”
11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!
Publicat: Duminica, 29 Noiembrie 2020, 19:21 | Actualizat: Duminica, 29 Noiembrie 2020, 19:57- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Chefii și-au dat silința pentru a realiza farfurii extraordinare, pe care vedetele să le liciteze la suprapreț, cu scopul de a o ajuta pe Tudorița, o mamă cu un trecut dureros, care își dorește să facă o școală de bucătari, pentru a-i asigura un viitor mai bun copilului său.
Cea mai emoționantă licitație de mâncare. 11 vedete s-au luptat să cumpere preparatele chefilor, pentru a o ajuta pe Tudorița
Chefii le-au îndemnat pe cele 11 vedete să liciteze cât mai mult, pentru a o ajuta pe Tudorița.
Scărlătescu: Am nevoie să licitați mult! Fiți generoși, aruncați cu banii
Dumitrescu: Trebuie să fiți darnici, generoși, să cumpărați aceste farfurii cu sume pe care nu v-ați fi gândit să le cheltuiți
Bontea: „Vreau să văd de la voi fără număr!”
Printre vedetele care au venit să liciteze s-a numărat și Răzvan Fodor, colegul lui Bontea din Asia Express: „Am venit la tăticu la serviciu”, a glumit Fodor.
Licitația pentru primul aperitiv, Foie Gras Crème Brûlée, realizat de Chef Scărlătescu a încept de la 20 de euro și a obținut 200 de euro de la Carmen Negoiță.
Al doilea aperativ, tataki de ton, cu salată de legume crocante 100 de euro, pregătit de chef Florin Dumitrescu a fost licitat de Carmen Brumă cu 100 de euro.
Al treilea aperitiv, salată spicey, cu crab, manho, țelină apio, ardei capio și spumă de lime a fost licitat de Shift, cu 100 de euro.
Bătălie pentru farfuria lui Bontea. Raluk: „Mai aveam puțin și ne războiam și la propriu. Fizic”
La maincourse, sumele au început să crească semnificativ.
Fileul de sturion cu dovlecei, piure de țelină și buchet de legume, gătit de Scărlătescu a fost licitat cu 250 de euro de Bogdan Boantă.
Rebay-ul cu foie gras al lui chef Dumitrescu a fost licitat de Răzvan Fodor cu 250 de euro.
Pentru că nu avea garanția că farfuria lui „tăticu” va fi pe placul său, Fodor a licitat pentru farfuria lui Dumitrescu.
„Bine, măi băiatule! Nu știai că vine și farfuria mea?”, a spus Bontea.
Pe aceeași temăBătălia cea mai aprigă a fost pe farfuria lui Sorin Bontea, unde alianța Boantp-Cocuța-Carmn Brumă a oferit 1000 de euro pentru un file de cod negru, ou poșat, icre de manciuria și ciupercuțe.
„Mai aveam puțin și ne războiam și la propriu. Fizic”, a spus Raluca.
În total s-au adunat 3300 d eeuro de la vedete, plus 300 de euro din partea emisiunii, plus 300 din partea chefilor, în total 4000 de euro pentru cazul Tudoriței.