Antena

Asia Express, sezon 7. Cum s-au descurcat echipele să reproducă cât mai fidel costumele dintr-o poză. Cine a întors privirile

Fiecare echipă a primit o fotografie de referință pe care s-au străduit să o reproducă cât mai fidel, iar în cazul în care combinația nu a fost redată întocmai după model s-a refăcut procesul. Iată cum s-au descurcat cele opt echipe de la Asia Express!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 17 Septembrie 2024, 22:06 | Actualizat: Marti, 17 Septembrie 2024, 22:06
Galerie de imagini
Asia Express, sezon 7. Cum s-au descurcat echipele să reproducă cât mai fidel costumele dintr-o poză. Cine a întors privirile
Antena 1

După ce Andrei Ursu și Vlad Condurache au câștigat jocul de amuletă, Irina Fodor a anunțat prima misiune din această ediție.

„Recent, un serial TV de succes în Thailanda s-a filmat într-un templu tot din vechiul regat Ayutthaya (...) De când a fost difuzat, thailandezii din toată țara vin să își facă fotografii în decor, costumați în personajele favorite din acest serial. Fiecare dintre voi veți primi o fotografie de referință pe care va trebui să o recreați cu exactitate (...) Cum o să vă fie norocul să găsiți costumele, personajele și fundalurile, asta ține doar de zei (...) După ce ați terminat cu poza și ați primit aprobarea de la mine, o să mergeți înapoi la magazin să lăsați costumele ca să primiți următorul plic. O să plecăm în ordinea făcută de Vlad și Andrei”, a anunțat Irina Fodor prima probă din ediția din 17 septembrie 2024.

Pe aceeași temă

Asia Express, sezon 7. Cum s-au descurcat concurenții la proba de costume: „Marele circ din Thailanda”

Andrei Ursu și Vlad Condurache au avut avantajul amuletei și au fost primii care au plecat în cursă. Deși un drum relativ scurt până la templul Wat Chaiwattanaram, autostopul le-a dat, ca întotdeauna, mari bătăi de cap perechilor. Fiecare echipă a plecat la o distanță de două minute.

„Azi e o zi importantă, avem nevoie ca de aer de imunitatea mică”, a spus Mihai Găinușă în ediția din 17 septembrie 2024.

Înainte de a ajunge la templul unde s-au filmat secvențe din serialul îndrăgit de thailandezi, perechile au fost nevoit să își adune recuzita pentru a copia cât mai fidel fotografia pe care au primit-o în plic.

„Complicată ținută! 7.000 de ace de siguranță (...) A pus la bijuterii pe mine!”, a precizat Carmen Negoiță, în timp ce era îmbrăcată de vânzătoare.

În schimb, Andrei Ursu și Vlad Condurache au avut probleme cu nuanțele ținutelor, căci nu se potriveau cu cele din fotografie: „I-am spus dacă nu are una mai deschisă la culoare și mi-a adus una fix ca în poză”

Pentru ca imaginea să fie reprodusă cât mai fidel, concurenții nu au apelat doar la costume, ci și la localnici: „Doamna a acceptat foarte rapid să fie a treia persoană din poză. Le-a plăcut, nu au zis <<nu>> deloc”, au relatat Sorin Brotnei și Nicolai Tand.

„Când am ajuns în magazin, acolo a fost hărmălaia de pe lume. Încercam să îl potolesc pe domnul nostru șofer, care era cel mai implicat”, a spus Oana Paraschiv, care s-a declarat extrem de impresionată de costumația ei.

În ceea ce privește echipa formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, acesta din urmă a fost mai viteaz și a spus că vrea să interpreteze personajul feminin din imagine: „Iar am fost Cosmina și nu am apucat să mă bucur, să fiu eu așa în felul meu de a fi atunci când pun o rochie pe mine”, a spus actorul.

„Eram doi unchi de la țară, plecați în vacanță, să facă și ei o poză. Ea avea un coc strâmb în cap (...) Nu eram stresați, eram grăbiți pentru prima dată în Asia Express. Astăzi am zis să nu ratăm nicio secundă (...) Nici n-am mai avut timp să ne certăm. Aveam de recuperat”, au spus Ioana State și Mane Voicu la testimoniale, care, de altfel, au fost și primii care au reușit să realizeze fotografia și să o trimită Irinei Fodor.

Asia Express, sezon 7. Ce a stârnit tensiuni în echipa formată din Nicolai Tand și Sorin Brotnei

Dintre toate echipele, Sorin Brotnei și nașul său au reușit să întoarcă toate privirile cu apariția lor: „Era plin de turiști acolo. Se uitau ăia la noi. Noi ne scuzam continuu (...) Râdeau ăia de noi, ne făceau poze”, au povestit cei doi.

„Eu am trimis poza Irinei și am luat-o la pas, pentru că pentru mine era clar că poza e bună, dar Nicolai strigă: <<Bă, unde mergem?>> Că dacă nu e bine și iar era haos”, a mai spus Sorin Brotnei, care a dat de înțeles că între el și Nicolai Tand au apărut unele tensiuni în timpul probei.

În cele din urmă, cei doi au primit aprobarea Irinei Fodor și au putut merge la magazin ca să lase costumele și să primească următorul plic: „Când am primit <<ok-ul>>, am luat-o pe <<lady boy>> și amândoi de braț am alergat”, a adăugat Nicolai Tand.

„A început o agitație și noi eram așa ca în stupul de albine. Nu mai știau repede cu ce să ne îmbrace (...) Mă uitam și parcă nu mai era corpul meu”, a povestit Andreea Samson.

„Fata care ne-a făcut poza a făcut-o unu la unu, identică! Deci am înnebunit când am văzut-o!”, a spus și Anca Țurcașiu.

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au fost puși să refacă fotografia, din cauză că decorul ales de ei nu se potrivea cu cel din imagine.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Pe aceeași temă

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
asia express sezonul 7 drumul zeilor irina fodor
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ din Singapore se vede LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 20-22 septembrie, urmărește pe canalul dedicat!
Stirile zilei România, lovită de un nou dezastru pe 29 septembrie. Viktor Orban anunţă că în Ungaria "situaţia încă este foarte gravă"
Citește și
Adrian Nartea de la Asia Express și soția sa au fost la un pas să divorțeze. Cum au reușit cei doi să...
Cu ce se ocupă fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Cristian Georgescu a revenit în România și a făcut...
Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul...
Asia Express, sezon 7. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor. Ce veste neașteptată au primit...
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024. Curajul este arma lor secretă Catine.ro
Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași ținută ca Rita Ora Happy Channel
Seismografele au înregistrat un cutremur în Rusia, atunci când a explodat depozitul de rachete lovit cu drone de... Libertatea.ro
„O mare aberație". Interzicerea sportivului după ce și-a făcut semnul crucii, subiect de revoltă... Ziare.com
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou Spynews.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie HelloTaste.ro
Mașină ruptă în două de tramvai, în București. Șoferul a murit. Surse: Pozitiv la DrugTest, vatmanul spune... Antena3.ro
Cum poate fi învinsă gravitația Pământului, potrivit unui fost inginer NASA. Susține că a inventat un... useit
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se... Catine
ANPC a închis 12 magazine din rețelele Mega Image, Auchan, Profi și Carrefour și Rewe din Capitală Wall-Street
Ioana Ducu: De la speranta tenisului românesc la medic chirurg la Spitalul Floreasca. Povestea unei campioane Kudika
Cum să faci bulion la slow cooker: Rețeta care îți va schimba rutina de gătit Playtech
Alimente INTERZISE de Înălțarea Sfintei Cruci! Ce NU ai voie să consumi astăzi, 14 septembrie!? Redactia.ro
Şoferul lovit mortal de tramvai în Bucureşti lucrează la SPP şi este soţul femeii stropite cu benzină în... Observator
Efectele lipsei de fibre în dieta femeilor însărcinate. Sfaturi pentru o alimentație echilibrată MediCOOL
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor HelloTaste
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat” ProSport
Zodiile peste care dă NOROCUL la final de an: Berbecii fac avere, iar Leii își schimbă viața! Gandul
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...' CanCan
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard DeParinti
Justin Timberlake a fost văzut pentru prima dată în public după ce pledat vinovat pentru conducere sub influența... ZUTV
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple UseIT
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi Hello Taste