Cea mai delicioasă rețetă de ouă umplute! Nu dă greș vreodată, dar îți asumi un risc: invitații îți vor mai cere o porție sau două
Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust.
Publicat: Vineri, 21 Octombrie 2016, 12:44 | Actualizat: Luni, 05 Aprilie 2021, 22:51- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust.
La ouă umplute putem apela oricând, fie că vrem o masă festivă, fie că vrem pur și simplu o masă veselă și frumos decorată în familie sau cu prietenii.
Ingrediente ouă umplute cu pate și maioneză:
10 ouă
1 pate de porc sau pasare
smântână
ulei pentru maioneza
1 lingurița muștar
Preparare
Fierbi ouăle bine. Le cureți, le tai în două, scoți gălbenușul și îl pui într-un bol separat.
Amesteci apoi toate gălbenușurile cu pateul, apoi umpli jumătățile cu aceasta pastă.
Separat faci o maioneza în care pui la început o linguriță de muștar pentru a nu se tăia și la final o amesteci cu smantana. Torni amestecul într-un vas întins și incepi să aranjezi ouăle cu umplutura în jos.
Sursă:gustos.ro