Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm o delicioasă friptură din piept de vită
Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de facebook o reţetă delicioasă din piept de vită.
Publicat: Miercuri, 24 Februarie 2016, 14:09 | Actualizat: Vineri, 06 Noiembrie 2020, 18:21Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de facebook o reţetă delicioasă din piept de vită.
Fanii lui au fost foarte încântaţi, au cerut detalii şi au primit îndrumări pentru a prepara şi ei acasă această delicioasă reţetă.
Carne: Piept de vită
Saramura: apă, oţet, zahăr, cardamom, anason, 5spices, usturoi, foi dafin
Condimente pt gatit: sishimi nanami, zahăr brun, 5 spices, turmeric, boia dulce, nucşoară, sare, piper proaspăt
Garnitura: cartofi fierţi, aplatizaţi şi prăjiţi în untură de mangaliţă cu usturoi şi cimbru
După ce scoţi carnea de la cuptor, după 5 ore, o tai şi o stropeşti cu zeamă de lămâie.
Spor la gătit!