Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic
Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic impresionează orice degustător, prin cobinația complexă de ingrediente și aspect plăcut.
Publicat: Luni, 30 Septembrie 2019, 20:05 | Actualizat: Luni, 22 Februarie 2021, 16:21Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic impresionează orice degustător, prin cobinația complexă de ingrediente și aspect plăcut.
Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic - Ingrediente
- 800 g brânză de capră
- 200 g brânză feta de vacă
- 1 l smântână lichidă
- 200 g rama 80%
- 1 kg roșii cherry
- 300 g fistic crud, decojit
- 150g busuioc fresh
- 400 g aluat foietaj
- 150 g chives,
- 500 g zmeură
- 300 g zahăr,
- sare fină
- 50 g piper negru măcinat
- 500 g făină,
- 300 ml ulei măsline
- 300 ml vin roșu
- microplante măcriș roșu
- 250 g unt cu 80%
- 150 g rucola
Rețeta Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roșii și crumble de fistic - Preparare
Punem zmeura într-un vas, la foc, împreună cu zahărul și vinul, până se reduce. După ce s-a redus o pasăm prin blender și compoziția rezultată o punem din nou la foc până se solidifică și rezultă un sos dens.
Aluatul de foietaj îl frământăm cu puțin busuioc și chives, apoi îl întindem pe masă, îl porționăm și îl dăm la cuptor până se rumenește, apoi îl lăsăm la odihnit la temperatura camerei.
Luăm brânza, o dăm pe răzătoare, o amestecăm cu smântână lichidă, unt și condimente până se obține o pastă consistentă și o lăsăm să se odihnească.
Fisticul îl rumenim la tigaie, apoi îl măcinăm. Îl amestecăm cu puțină făină, unt și condimente. Îl așezăm pe o tavă și îl dăm la cuptor să se rumenească. Când e gata îl mai măcinăm odată.
Se așează toate preparatele pe farfurie și se decorează cu microplante.