Paste cu carne: Beef tagliatelle, rețeta lui Munti, câștigătorul Chefi la cuțite
O rețetă originală de paste cu carne de vită - Beef tagliatelle- este dezvăluită de Mihai Munteanu - Munti - câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 6 al celui mai iubit show culinar, show ce va reveni din 9 septembrie 2019, ora 20.00, la Antena 1 cu un nou sezon plin de surprize.
Autor: Alina Serea Publicat: Marti, 27 August 2019, 08:05 | Actualizat: Marti, 27 August 2019, 12:06- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
O rețetă originală de paste cu carne de vită - Beef tagliatelle- este dezvăluită de Mihai Munteanu - Munti - câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 6 al celui mai iubit show culinar, show ce va reveni din 9 septembrie 2019, ora 20.00, la Antena 1 cu un nou sezon plin de surprize.
Rețeta de paste cu carne oferită de Munti este una ce se face în mod profesionist, în restaurante, dar poate fi adaptată de oricine în propria bucătărie.
În prezent, Munti, câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 6, a preluat bucătăria a două restaurante cu specific italienesc din București, acolo unde este chef executiv. Mai mult, câștigătorul Chefi la cuțite a creat un meniu semnătură desprins din conceptul de comfort food:
”Gătim mâncare pentru suflet, din suflet. Acest stil de preparate au succes la nivel mondial și sunt, în sine, rețete clasice, cu gust, preparate cu ingrediente proaspete, de calitate”, spune Munti, care ne dezvăluite și o delicioasă reteță de sos de roșii marinara.
Rețetă de paste cu carne: Beef tagliatelle ingrediente
- Bază paste tagliatelle 150 gr
- Usturoi 3 gr
- Rosii cherry 50 gr
- Mușchi vită 100 gr
- Parmezan 20 gr
- Smantana lichida 50 ml
- Ciuperci champignon 50 gr
- Fond vită 3 ml
- Coniac 10 ml
- Sare 3 gr
- Piper 1 gr
- Ulei masline 10 ml
Rețetă de paste cu carne: Beef tagliatelle, mod de preparare
Se trage la tigaie mușchiul de vită în ulei de măsline cu usturoi
Când mușchiul e semigatit dăm ciupercile și sotam apoi flambam cu coniac
Adăugăm roșiile și sotam 1 min după care adăugăm smântâna lichidă, fondul de vită sare și piper
Adăugăm pastele gătite al dente și gătim împreună 1 min după care scoatem afară și servim cu parmezan și pătrunjel.
Chefi la cuțite 2019, un nou sezon cu rețete savuroase
Sezonul 7 Chefi la cuțite promite să condimenteze perfect serile telespectatorilor începând din 9 și 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Cel mai iubit show culinar din România va da startul, în curând, jurizărilor pe nevăzute, unde atât fanii emisiunii, cât și cei trei chefi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu - vor avea parte de surprize din partea concurenților care vor încerca să-și demonstreze talentul cu preparate culinare inedite.
Citește și:
Chefi la cuțite sezonul 7: Ce fac, în 2019, cei șase câștigători Chefi la cuțite
Cel mai bun sos de roșii: Rețeta lui Munti, câștigătorul Chefi la cuțite