Antena Căutare

Articole despre retete chefi la cutite

Chefi la cuțite 8 martie 2021. Supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer

Chefi la cuțite 8 martie 2021. Supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer

Una dintre cele mai inedite și mai interesante rețete prezentate în fața celor trei jurați în ediția 5 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer.

Marti, 09.03.2021, 12:07
Ajut eu! 2020. Farfurii spectaculoase cu preparate savuroase pregătite de cei trei Chefi

Ajut eu! 2020. Farfurii spectaculoase cu preparate savuroase pregătite de cei trei Chefi

Pentru o cauză nobilă, cei trei jurați ai emisiuni Chefi la cuțite au spus la unison Ajut eu! Și au ajutat realizând farfurii spectaculoase cu preparate savuroase, pe care le-au apreciat cu sume importante, vedete din showbiz-ul românesc.

Duminica, 29.11.2020, 19:38
Rețeta senzațională de burger propusă de Chef Scărlătescu

Rețeta senzațională de burger propusă de Chef Scărlătescu

Pentru mesele de weekend în familie, sau pentru diverse petreceri, burgerul este preparatul ideal, în rândul consumatorilor de carne. Pentru astăzi, am ales să vă împărtășim Rețeta senzațională de burger propusă de Chef Scărlătescu.

Miercuri, 08.07.2020, 11:57
Clătite americane. Află rețeta secretă a lui chef Florin Dumitrescu

Clătite americane. Află rețeta secretă a lui chef Florin Dumitrescu

Ușor de preparat și absolut delicioase! Așa poți prepara cele mai bune clătite americane,cu ingrediente pe care sigur le ai deja în casă. Nu ai cum să dai greș: este rețeta preferată de clătite a lui chef Florin Dumitrescu

Vineri, 12.06.2020, 22:52
Tema liberă, piure-ul şi mãmãliga, ultimele provocãri înaintea confruntãrilor pe echipe la  ”Chefi la cuțite”

Tema liberă, piure-ul şi mãmãliga, ultimele provocãri înaintea confruntãrilor pe echipe la ”Chefi la cuțite”

Sãptămâna aceasta, chefii şi-au ales echipele cu care vor porni la luptã în cel de-al şaptelea sezon, însă nu înainte ca bucătarii rămași în competiție să demonstreze încă o dată de ce merită să fie aici.

Vineri, 08.11.2019, 17:11
Paste cu carne: Beef tagliatelle, rețeta lui Munti, câștigătorul Chefi la cuțite

Paste cu carne: Beef tagliatelle, rețeta lui Munti, câștigătorul Chefi la cuțite

O rețetă originală de paste cu carne de vită - Beef tagliatelle- este dezvăluită de Mihai Munteanu - Munti - câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 6 al celui mai iubit show culinar, show ce va reveni din 9 septembrie 2019, ora 20.00,  la Antena 1 cu un nou sezon plin de surprize. 

Marti, 27.08.2019, 08:05
Cum se face dulceață de mure, una dintre cele mai îndrăgite dulcețuri , în rândul consumatorilor?

Cum se face dulceață de mure, una dintre cele mai îndrăgite dulcețuri , în rândul consumatorilor?

Murele sunt printre fructele de pădure cele mai bogate în vitamine, minerale şi antioxidanţi dar şi în fibre şi grăsimi polinesaturate, care se găsesc în special în seminţe, iar consumul acestora este foarte benefic organismului, nu doar în stare naturală, ci și sub formă de dulceață, sau sirop.

Joi, 08.08.2019, 08:34
Dulceață de nuci verzi. Rețeta tradițională a Ginei Pistol învățată de la mama sa

Dulceață de nuci verzi. Rețeta tradițională a Ginei Pistol învățată de la mama sa

Una dintre cele mai apreciate dulcețuri de sezon, dar și foarte scumpă în magazine, este delicioasa Dulceață de nuci verzi. De acum știm cum putem prepara Dulceață de nuci verzi, după rețeta tradițională a Ginei Pistol învățată de la mama sa.

Joi, 23.05.2019, 07:59
Ciorbă de perișoare ca la mama acasă. Rețetă Chefi la cuțite

Ciorbă de perișoare ca la mama acasă. Rețetă Chefi la cuțite

Ciorba de perișoare a devenit atât de populară, încât nimeni nu o refuză. Iată o rețetă deosebită de ciorbă de perișoare, dreasă cu ou.

Miercuri, 23.08.2017, 14:27
Rețeta de Plăcintă sărată de care nu te saturi niciodată. Se prepară rapid, cu ingrediente la îndemâna oricui

Rețeta de Plăcintă sărată de care nu te saturi niciodată. Se prepară rapid, cu ingrediente la îndemâna oricui

Vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat sărat, gustos și sățios? Prepară această plăcintă și sigur te vor pune s-o repeți!

Miercuri, 06.07.2016, 08:00
Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.

Marti, 08.03.2016, 23:51
Starter trei continente (curmale umplute cu brânzeturi învelite în bacon, pe pat de guacamole)

Starter trei continente (curmale umplute cu brânzeturi învelite în bacon, pe pat de guacamole)

Cele 4 avocado bine coapte ( trebuie sa fie moi cand se apasa) se taie de jur imprejur, cu ajutorul cutitului ( ii dai o lovitura) se scoate samburele care va iesi foarte usor, apoi scoatem miezul cu lingurita.

Marti, 08.03.2016, 23:41
Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.

Marti, 08.03.2016, 23:34
Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Mâncare de conopidă cu pui

Mâncare de conopidă cu pui

Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Rață cu cireșe și courvoisier

Rață cu cireșe și courvoisier

Pieptul de rata se cresteaza usor peste piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si piper si se trage la tigaie fara undelemn si fara a fi incinsa in prealabil, mai intai pe partea cu piele, pentru 4 minute, apoi si pe partea fara piele pentru 2-3 minute.

Marti, 08.03.2016, 23:09
Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.

Marti, 08.03.2016, 20:54
Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie

Intr-un castron potrivit ca marime se pun: carnea, usturoiul zdrobit, ardeiul iute fin tocat, 1/2 din coriandru fin tocat, ienibaharul, pesmetul, jumatate de ghimbir, jumatate din ceapa tocata, oul intreg, sare si piper dupa gust.

Marti, 08.03.2016, 20:43
Creveti in gradina de primavara

Creveti in gradina de primavara

Fitarau Sebastian a preparat o reteta de "Creveti in gradina de primavara"

Luni, 07.03.2016, 23:30
Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate

Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate

Popa Alexandru a pregatit o reteta de Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate

Luni, 07.03.2016, 19:15
Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Cristina Pana a preparat o reteta de : Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Luni, 07.03.2016, 19:12
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie

File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie

Zinke Daniel a preparat o reteta de File de somon la tigaie cu cartofi in coaja, sos de mazare cu tarhon si lamaie, ciuperci pleurotus prajite si spuma de albus de oua cu cimbru

Luni, 07.03.2016, 19:00
Iman Baildt sau Vanata umpluta cu legume

Iman Baildt sau Vanata umpluta cu legume

Ali Enise a preparat o reteta de Vanata umpluta cu legume

Luni, 07.03.2016, 18:54

Ultimele știri

x