Postul Paștelui. Cea mai simplă rețetă de negresă de post
Postul Paștelui 2019. Cea mai simplă rețetă de negresă de post. Află din articolul a1.ro, cum poți realiza cea mai simplă rețetă de negresă de post. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui 2019
Publicat: Joi, 21 Februarie 2019, 15:55 | Actualizat: Luni, 05 Aprilie 2021, 16:19- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Postul Paștelui. Cea mai simplă rețetă de negresă de post. Află din articolul a1.ro, cum poți realiza cea mai simplă rețetă de negresă de post. Plus, toate informațiile utile despre Postul Paștelui
Postul Paștelui se apropie și trebuie să ne pregătim așa cum se cuvine pentru marea sărbătoare a Paștilor. Astfel, dacă dorim să ținem post, trebuie să ne hotărâm asupra unor rețete de post ce ne-ar putea ajuta. Iată o rețetă simplă de negresă de post, numai bună de făcut pentru a-i strânge pe cei dragi aproape.
Ingrediente pentru reteta negresă de post:
-230 g făină
-100 g zahăr (poate fi și brun )
-160 ml apă minerală
-90 ml ulei
-1 linguriță praf de copt
-2 linguri de dulceață (la alegere)
-un praf de sare
-2 linguri de cacao
-1 esență de rom
-50 g stafide (sau merișoare uscate, goji, cireșe confiate)
-3 linguri de semințe (de floarea soarelui, de dovleac, nuci, alune, migdale tocate)
Mod de preparare pentru reteta negresă de post:
Mai întâi ai nevoie de un bol și o lingură. Pune toate ingredientele în acest bol, indiferent de ordine și amestecă-le cu o lingură până când compoziția devine omogenă. Acoperă tava cu o hârtie de copt și turnăm compoziția.
Coacem negresa timp de 25-30 minute la 180 grade. Cel mai sigur, facem testul cu scobitoarea să vedem dacă aluatul e gata copt. Apoi îl lăsam la răcit și începem să o tăiem. Putem adăuga deasupra frișcă vegetală sau ciocolată neagră de post.
Pofta buna!
Citește totul despre postul Paștelui aici.
Sursă foto: retetefeldefel.ro