Recomandarea zilei! Tagliatelle cu somon afumat, o reţetă DELICIOASĂ cu numai patru ingrediente
Îți plac pastele? Atunci trebuie să încerci această rețeta inedită, propusă de Vlăduț, bucătarul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Se numește "Tagliatelle cu somon afumat" și e gata imediat!
Publicat: Luni, 11 Septembrie 2017, 10:23 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:26- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Îți plac pastele? Atunci trebuie să încerci această rețeta inedită, propusă de Vlăduț, bucătarul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Se numește "Tagliatelle cu somon afumat" și e gata imediat!
INGREDIENTE:
- 300 gr paste tagliatelle
- 150 g somon afumat
- 300 ml smântână
- 100 gr fistic
- firișoare arpagic
- sare
- frunze de mentă
MOD DE PREPARARE:
Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor.
Într-o tigaie neaderenta, se pune la rumenit jumătate din cantitate de somon tăiat fâșii subțiri. Astfel, se degajă foarte bine aroma lui. Se stinge cu smântână lichidă, iar când aceasta s-a înfierbântat, se adaugă restul de somon tăiat, puțin fistic tocat grosier și se mai lasă un minut pe foc apoi se dă deoparte.
Se presară din nou fistic, se garnisește cu frunze de mentă și fire de arpagic, și se savurează cu mare pofta!
Nu ratați rețetele, dar și surprizele noului sezon ”Chefi la cuțite”, care începe astăzi, 11 septembrie, la Antena 1! Cei trei jurați vă dau întâlnire în fiecare luni și marți, de la ora 20:00!