Rețetă de cheesecake la rece aromat și delicios
Un desert foarte îndrăgit și la mare căutare este cheesecake-ul, iar dacă este și foarte aromat, deliciul este garantat.
Publicat: Luni, 30 Septembrie 2019, 21:40 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 17:05Un desert foarte îndrăgit și la mare căutare este cheesecake-ul, iar dacă este și foarte aromat, deliciul este garantat.
Rețetă de cheesecake la rece aromat și delicios - Ingrediente
- 500 g biscuiti bellvita
- 100 g unt
- 14 g foi de gelatină
- 425 g brânză philadelphia
- 200 g zahăr
- 480 g frișcă lichidă
- Extract de vanilie
- 1 lămâie
- 1 lime
- 1 portocală
- 2 buc. mango
- banane
- Fructe de pădure
- flori decorative comestibile
Rețetă de cheesecake la rece aromat și delicios - Preparare
Trecem biscuiții prin mixer, topim untul și le amestecăm, realizând baza cheesecake-ului. Lăsăm compoziția 10 minute la rece.
Intre timp, hidratăm gelatina în apă rece și amestecăm brânza cu zahărul.
Se mixează frișca până devine fermă și se amestecă cu brânza.
Se încorporează gelatina topitî în compoziția de cheescake, se adaugă sucul de la lime, portocală și lămâie, coaja de portocală, lime și lămâie, precum și esența de vanilie.
Se întinde peste stratul de biscuiți și se dă cheesecake-ul la rece până când crema devine fermă.
Se decorează cu fructe de pădure, mentă și flori comestibile.