Ce surpriză au trăit Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, la degustare
În ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au pregătit trei farfurii delicioase, pentru proba de amuletă. Acum a venit momentul ca cei trei să analizeze rețetele pregătite!
Publicat: Marti, 13 Octombrie 2020, 20:35 | Actualizat: Marti, 13 Octombrie 2020, 23:11Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Sorin Bontea a ales să pregătească, în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, o tocăniță de iepure cu mămăligă și mărar prăjit, o rețetă extrem de apreciată de către rivalii săi.
Cătălin Scărlătescu a pregătit chipsuri de cartofi, piure de cartofi, ruladă de iepure cu bacon și legume, iar Florin Dumitrescu a făcut tot o ruladă, dar umplută cu pastă de pui, iepure și spanac.
Pe aceeași temă„E drăguță foc farfuria lui”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.
Totuși, singurul care a ieșit în evidență de data aceasta a fost Sorin Bontea, căci rivalii săi au pregătit amândoi câte o ruladă cu carne de iepure!
Rămâne totuși de văzut ce va decide Ana Consulea, celebrul patiser care va face jurizarea pentru amuleta 17 de la emisiunea „Chefi la cuțite”.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!