Ce trebuie să gătească chefii pentru amuleta 20 de la „Chefi la cuțite”! „Nu e cum cred oamenii”
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite” pentru a descoperi ce bonus aduce amuleta 20, dar și ce temă le-a pregătit de data aceasta frumoasa Gina Pistol.
Publicat: Marti, 20 Octombrie 2020, 20:32 | Actualizat: Marti, 20 Octombrie 2020, 23:30Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
După 19 ediții spectaculoase în care am putut să vedem farfurii delicioase pregătite de cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, iată că a venit și timpul să descoperim ce beneficiu aduce amuleta 20 din sezonul 8.
Mai sunt doar cinci amulete la dispoziție, așa că emoțiile sunt din ce în ce mai mari și cresc considerabil tensiunile din bucătărie.
Ce preparate gătesc chefii amuleta 20 din emisiunea Chefi la cuțite
Cătălin Scărlătescu are opt amulete, fiind urmat apoi de Sorin Bontea cu șase și Florin Dumitrescu, acesta având doar cinci.
Pe aceeași temăDupă ce i-a anunțat că amuleta 20 de la „Chefi la cuțite” îi permite posesorului său să aleagă și să folosească oricare dintre amuletele colegilor săi, Gina Pistol a anunțat și tema ediției! Cei trei chefi trebuie să pregătească salate cu adevărat gustoase!
„Salatele nu-s chiar atât de simple precum cred oamenii. Dacă salatele ar fi fost atât de simple, bucătăria profesionistă nu ar fi avut o cameră special pentru asta”, a explicat Florin Dumitrescu.
Pe aceeași temă„Contează foarte mult dressingul, contează foarte mult ce salată folosești, contează foarte mult ce salată folosești. Nu este deloc simplu”, a mai adăugat Sorin Bontea.
Degustarea și jurizarea va fi făcută de Adrian Mihăilescu, proprietarul unor restaurante de succes din București.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!