Degustare plină de emoții pentru amuleta 16, de la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Cătălin Petrescu
A venit momentul ca chef Cătălin Petrescu să deguste preparatele alese de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în proba pentru amuleta 16!
Publicat: Luni, 12 Octombrie 2020, 21:54 | Actualizat: Luni, 12 Octombrie 2020, 23:15Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” au pregătit trei farfurii spectaculoase, ce merită din plin titulatura de haute cuisine!
Cătălin Petrescu, un bucătar celebru din București, a degustat cu multă atenție preparatele pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru a obține amuleta 16 din sezonul 8 al show-ului!
Chef Cătălin Petrescu a degustat farfuriile celor trei jurați de la Chefi la cuțite
Sorin Bontea a pregătit black cod, cu sos Velouté de pește, caviar, spumă de lime, spanac cu cartofi, în timp ce Cătălin Scărlătescu a gătit un preparat tipic bucătăriei franțuzești vechi, adică mușchi de vită cu piure, cu sos de foie gras și cireșe amare, cu foietaj.
Pe aceeași temăFlorin Dumitrescu a mizat pe foie gras cu jeleu de vin alb dulce, piure de sfeclă, spumă de rodie și sote de ciuperci și mere.
Pe aceeași temăCe farfurie l-a impresionat pe celebrul chef Cătălin Petrescu și cine are cele mai multe șanse pentru a câștiga amuleta 16?
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!