Surpriză la degustare! Ce farfurie a pregătit Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”: „Poți să servești pe Titanic farfuria asta”
În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a degusta farfuriile pregătite.
Publicat: Luni, 19 Octombrie 2020, 20:40 | Actualizat: Luni, 19 Octombrie 2020, 23:09Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Pentru amuleta 19 pusă la bătaie de Gina Pistol în sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”, cei trei bucătari au fost nevoiți să pregătească preparate rafinate, care să iasă în evidență prin plating și savoare.
Pe aceeași temăMiza este uriașă și la fel este și nivelul de emoții pentru cei trei jurați, care mai au la dispoziție doar șase amulete! Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani, este cel care urmează să-i jurizeze pentru a decide cine a gătit cel mai bine dintre toți.
Sorin Bontea a pregătit o rețetă de homar Thermidor, Florin Dumitrescu a mizat pe o supă cremă cu Saint Jacques, iar Cătălin Scărlătescu a gătit black cod.
Pe aceeași temăCei trei s-au reîntâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite” pentru a degusta preparatele și pentru a analiza ce a gătit fiecare.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!