De ce au biscuiții sărați marginile zimțate
Multe branduri de biscuiți sărați aleg un design aparte pentru biscuiții lor și mulți cumpărători se întreabă care anume e scopul marginilor zimțate ale acestora.
Publicat: Miercuri, 07 Iulie 2021, 18:10 | Actualizat: Miercuri, 07 Iulie 2021, 18:49Brandurile de biscuiți au devenit inventive de-a lungul anilor, producând din ce în ce mai multe arome de biscuiți, fie ei cu cremă de diferite gusturi sau simpli, cu sare și semințe.
Lista poate fi interminabilă, fie că e vorba de biscuiți cu aromă de ceapă, brânză, roșii sau chiar de bacon, toți sunt delicioși și există mulți gurmanzi care au preferințele lor.
Pe aceeași temăDrept dovadă, biscuiții Ritz, un brand foarte popular la nivel internațional, apelează la un anumit design al biscuiților lor.
@theritzcrackersofficial 💫 the more you know 💫 ##RITZCrackers ##snackhacks ##snacks ##cheese ##fyp ##foryoupage
♬ I'M FEELING LUCKY - Ellen Once Again
De ce au biscuiții sărați marginile zimțate
Un nou video pe TikTok publicat de Nabisco a arătat că marginile zimțate ale biscuiților nu sunt doar de decor. Cei care au propus acest design au avut și un alt scop la bază, gândindu-se chiar și la cei care preferă să mănânce biscuiții sărați cu brânză.
În videoclipul postat de brandul Ritz, vocea de pe fundal spune că majoritatea cumpărătorilor cred că marginile zimțate ale biscuiților sărați au doar scop vizual, având o formă atrăgătoare și fiind perfecți pentru a fi așezați într-un pachet.
Dar nu e doar despre asta. Marginile nu sunt doar de decor, ci poți folosi marginile zimțate pentru a tăia feliile subțiri de cașcaval și brânză. Astfel, marginea „tăioasă” a biscuiților poate fi folosită pe post de „cuțit”.
Ritz, brandul care a ales primul acest design
Brandul de biscuiți Ritz este printre primele branduri care a apelat la acest design pentru biscuiții lor, făcându-i potriviți pentru platourile cu apritive. Astfel, biscuiții sărați pot fi folosiți în numeroase rețete delicioase, de la sandvișuri sărate cu brânză și mărar, la aranjamente cu pepene galben și prosciutto.
Acești biscuiți au căpătat de-a lungul anilor și ambalaje festive, putând fi consumați în diverse combinații savuroase în funcție de sărbătorile din calendar.
De exemplu, pentru o cină de Ziua Recunoștinței, aceștia pot fi cuplați cu o chifteluță de curcan peste care se poate presăra sos de roșii, constituind astfel un aperitiv delicios. Dacă cei mici își doresc o gustare dulce, pot unge biscuiții sărați cu margine zimțată cu unt de arahide și dulceața preferată. De asemenea, printre rețele care îi inspiră pe consumatori sunt și cele cu bezele dulci topite.