Hello Chef sezon 6, 28 octombrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Ionuț Galani au pregătit storceag și plăcintă dobrogeană
În a noua ediție Hello Chef, Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut ca invitat special pe nimeni altul decât Ionuț Galani, alături de care au pregătit storceag și plăcintă dobrogeană. Hai să descoperi de ce ingrediente ai nevoie ca să le prepari și tu la tine acasă!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 29 Octombrie 2023, 09:17 | Actualizat: Duminica, 29 Octombrie 2023, 09:17- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
La invitația gazdelor emisiunii, Ionuț Galani a pășit încrezător în bucătăria Hello Chef, dar cu dorința de învăța cât mai multe rețete noi. El a făcut cunoștință în această ediție cu unele dintre preparatele speciale ale zonei Dobrogea.
Așadar, la felul principal, cei trei au gătit storceag cu sturion. Iar, pentru desert s-a ales o plăcintă dobrogeană, propunere care a fost inspirată tot din meniul Dobrogei.
Pe aceeași temăHello Chef sezonul 6, Roxana Blenche, Damian Drăghici și Ionuț Galani au gătit storceag. De ce ingrediente au avut nevoie
Roxana Blenche și Damian Drăghici l-au avut ca invitat special în emisiunea Hello Chef din 28 octombrie 2023 pe Ionuț Galani, alături de care au gătit o rețetă delicioasă de storceag.
Constănțeanul Ionuț Galani este familiarizat cu storceagul și a fost tare bucuros să ia parte la prepararea unei astfel de rețete.
Ingrediente storceag
- 1,5 kg sturion
- o ceapă albă
- un morcov
- un ardei gras
- o legătură mărar
- 3 cartofi
- 200 ml smântână
- 4 ouă
- 200 ml oțet
Ingrediente plăcintă dobrogeană
- 6 ouă
- un pachet de foi de plăcintă
- 200 ml smântână
- 250 g brânză de vaci
- 100 g zahăr pudră
- 300 g iaurt
- 200 g unt
- o lămâie
Emisiunea Hello Chef revine cu sezonul 6. Tot ce trebuie să știi
Hello Chef revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon, Din România, cu drag, şi îi invită pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile ţării. Damian Drăghici i se alătură Roxanei Blenche, într-un sezon dedicat tradiţiilor româneşti.
De la zama de șalate din maramureș, la storceagul dobrogean și la vărzari moldovenești, noul sezon va explora toate regiunile țării noastre în bucate din bătrâni, invitând telespectatorii să se reîndrăgostească de gustul de acasă și de bogăția bucătăriei lor tradiționale.
Condimentate în fiecare episod vor fi povești nostalgice din copilărie, conversații sincere despre obiceiuri și momente muzicale folclorice din partea lui Damian, dar și a invitaților speciali.
„Noul sezon mi se pare cel mai tare de până acum! Pentru că ne întoarcem acasă, să descoperim alături de telespectatorii noştri delicioasa bucătărie românească. Pentru că, fie vorba între noi, orice bucătărie ţi-ar plăcea în lumea asta, italienească, mediteraneană, portugheză, japoneză...tot mâncarea românească e pentru sufletul nostru. În acest sezon voi fi alături de Damiam Drăghici, un om extraordinar, cu care sunt efectiv pe aceeaşi lungime de undă. Am descoperit că avem şi pasiuni comune şi mă bucură enorm că a încercat toate reţetele mele şi chiar i-au plăcut. Şi de această dată ne vor trece pragul invitaţi senzaţionali, din toate regiunile, de la doamna Sofia Vicoveanca, până la Dorian Popa, cu care mă distrez de minune de fiecare dată când ne revedem. Şi, ce e important să reţină telespectatorii noştri, este că începând din acest sezon ne vedem sâmbăta, de la ora 14.00, la Antena 1!”, dezvăluie Roxana Blenche.
Noul sezon Hello Chef - Din România, cu drag va putea fi urmărit începând din 2 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1.