Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Publicat: Miercuri, 17 Septembrie 2014, 12:12 | Actualizat: Marti, 06 Aprilie 2021, 14:47- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 și 23 septembrie, de la ora 20.30.
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă mămăligă coaptă cu ciuperci.
Ingrediente:
50 g brânză Roquefort
oregano
150 ml smântână lichidă
piper
3-4 căței de usturoi
500 g ciuperci
sare
apă
lapte
mălai
verdeață
Mod de preparare:
Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La final se pune o bucată de unt.
Mămăliga se pune într-o tavă și se nivelează cu spatula.
Se lasă să se răcească aproximativ 30 de minute.
Ciupercile se taie și se trag la tigaie cu usturoi, oregano, sare și piper. La final se adaugă smântâna lichidă și brânza Rpquefort. Se mai lasă pe foc câteva clocote și e gata.
Servire:
Pe farfurie se pune mămăliga coaptă, iar deasupra ciupercile. Se presară verdeață.