Antena

Ipostazele sexy în care s-a lăsat fotografiată Oana Monea, în costum de baie, pe plajă. Cum arată acum fosta ispită Insula Iubirii

Oana Monea, una dintre cele mai sexy ispite feminine de la Insula Iubirii din sezonul 7, și a făcut furori pe o plajă din Italia cu silueta ei.

Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 10:29 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 12:08
Galerie de imagini
După despărțirea de iubitul ei, Oana Monea a decis să are nevoie de o perioadă de distracție și relaxare. Frumoasa blondină a ales ca destinație de vacanță Italia și s-a bucurat de vremea de plajă.
A1

După despărțirea de iubitul ei, Oana Monea a decis să are nevoie de o perioadă de distracție și relaxare. Frumoasa blondină a ales ca destinație de vacanță Italia și s-a bucurat de vremea de plajă.

Oana Monea a făcut furori pe o plajă din Italia cu silueta ei

Oana Monea a postat câteva fotografii cu ea de pe plajă, punând pe jar suflarea masculină din rândul urmăritorilor ei.

Pe aceeași temă

Fosta ispită din sezonul 7 Insula Iubirii a atras atenția tuturor cu corpul ei perfect sculptat și intens lucrat la sală. Cu formele la vedere, Oana a purtat un costul de baie minuscul într-o nuanță de verde, iar urmăritorii ei de pe Instagram au complimentat-o în secțiunea de comentarii.

Oana s-a lăsat fotografiată din mai multe unghiuri pentru a-și pune cât mai bine în evidență trupul suplu, cu forme perfecte. Perechea minusculă de bikini i-a evidențiat talia și s-a abdomenul plat.

Blondina a ales o pereche de ochelari negri și și-a prins părul într-un coc răvășit. Seria de trei poze a strâns peste 11.000 de aprecieri, iar urmăritorii ei au lăudat-o în secțiunea de comentarii pentru fizicul ei de invidiat.

Pe aceeași temă

Oana Monea este conștientă de atuurile ei fizice și știe cum să își aleagă ținutele pentru a-și pune în valoare silueta suplă.

Mulți bărbați au complimentat-o în secțiunea de comentarii, iar unul dintre admiratorii ei chiar a cerut-o în căsătorie.

Recomandari A1

Oana Monea după despărțire

Cu puțin timp în urmă, Oana Monea s-a despărțit de iubitul ei, deși cei doi au avut o relație serioasă de lungă durată. Într-un interviu pentru Spynews, fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că ea și iubitul ei au decis să pună punct relației lor din cauza faptului că relația funcționa mai mult la distanță.

Pe aceeași temă

Iubitul ei nu era stabilit în România și, după o vreme, Oanei i s-a părut că a devenit deja dificil să încerce să păstreze relația pe linia de plutire.

"Singurică, singurică și atât, am venit cu prietena mea foarte bună," a spus Oana Monea, sugerând că acum se concentrează pe prietenii apropiați și pe refacerea emoțională.

Oana se bucură în continuare de burlăcie și pare că se distrează de minune în vacanță

Whatsapp LinkedIn
oana monea insula iubirii
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Insula Iubirii, sezonul 7. Ispita Oana Monea, schimbare de look neașteptată. Ea este acum de nerecunoscut
De ce Oana Monea nu a mai participat la Insula Iubirii ca ispită. Ce a făcut-o să renunțe la acest gând
Exclusiv | Bianca Giurcă despre viața de după Insula Iubirii. Ce crede despre Oana și cum a trecut...
Ipostazele în care s-a fotografiat Oana Monea, fosta ispită de la Insula Iubirii, în vacanță. Ce au...
Video recomandate
Video
Citește și