Antena

Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei. Ce a putut să spună femeia despre ispită după apariția interviului

Tanța Blonda a reacționat dur după ce a văzut că Diandra încă vorbește despre fiica ei. Iată ce a putut să spună ispita despre Cristina Rotaru!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 14:28 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 15:34
Galerie de imagini
Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei.
Antena 1

Mama Cristinei Rotaru i-a aruncat vorbe grele celei care i-a sucit mințile ginerelui ei în sezonul 8 din Insula Iubirii.

Deși emisiunea a ajuns la final, se pare că interviul acordat de Diandra care a devenit viral în mediul online a reaprins flacăra războiului.

Pe aceeași temă

Iată ce a putut să spuna mama concurentei despre ispita care i-a furat inima lui Andrei în doar câteva zile de petrecut timp împreună pe insulă!

Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei

Mama concurentei a ieșit din nou la atac împotriva Diandrei după ce a văzut cel mai recent interviu dat de Diandra disponibil în AntenaPLAY.

Femeia a acuzat-o pe ispită de victimizare, dar și de distrugerea sufletului Cristinei în urma interacțiunilor pe care le-a avut Diandra cu ginerele ei.

Mama Cristinei nu este la prima reacție de acest fel, Tanța Blonda fiind extrem de radicală și vocală în mediul online ori de câte ori are ocazia.

Pe aceeași temă

Iată ce a putut să spună după ce imaginile de la interviul Diandrei au ajuns virale în mediul online!

„Victimizarea e prea târzie, doar pentru imagine. Dar imaginea ai arătat-o pe insulă. Ați distrus sufletul copilului meu și acum vă dați filozofi. Rușine amândurora. Sunteți grețoși și diabolici”, este mesajul pe care l-a transmis Tanța Blonda, mama Cristinei.

Se pare că pe femeie a deranjat-o extrem de tare faptul că Diandra încă vorbește despre fiica ei. Iată câteva dintre spusele ispitei:

Recomandari A1

„Asta e părerea mea personală. Au existat redflag-uri acolo între ei încă de la începuturi. Faptul că ei au decis să continue asta doar ei știu de ce și cum, în ce manieră și sub ce formă. Dar dacă stăteau să fie atenți de-a lungul timpului la semnale pe care și le-au dat și unul și celălalt, că relația nu este una compactă și închegată, probabil n-ar fi ajuns chiar până în punctul ăsta.

Ce a găsit Andrei în mine și îi lipsea? Grea întrebare. Andrei a venit, exact cum am zis, în emisiune cu niște lipsuri, cu niște fisuri. Și s-a întâmplat că la momentul respectiv Diandra să fie exact pansamentul pentru rănile respective.

El venind dintr-o perioadă în care probabil ei au tot avut discuții de-a lungul timpului, nu-mi place asta, nu-mi place asta la tine… Acolo eu fiind 100% prezentă și dedicându-mi tot timpul și toată atenția lui, el probabil a intrat în iluzia asta, i-aș spune cu ghilimele de rigoare, că cineva poate să fie perfect pentru tine și nevoile tale. Și poate să fie totul perfect așa dintr-o dată și că poți sări dintr-o relație în alta și să fie totul perfect, doar că nu e chiar așa. Nu cred în perfecțiune și nu o susțin”.

De asemenea, Diandra a mărturisit că ea nu și-a dorit să continue cu Andrei ceea ce au început pe insulă pentru că acest aspect ar fi dus la o amăgire dat fiind faptul că în pofida aparențelor cei doi erau extrem de diferiți.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
insula iubirii ispite diandra moga cristina rotaru andrei rotaru
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cum arată mașina minusculă din care se iese prin parbriz. Are doar 20 de cai putere și a fost prezentată la SAB
Videoclipul zilei
Citește și
Maria Covașa de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a făcut două tatuaje. Ce mesaje cu subînțeles a...
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Diandra Moga, detalii despre revederea cu Andrei Rotaru după...
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care...
Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a răbufnit! Ce a declarat în urma "înțepăturilor" primite...
Video recomandate
Video
Citește și