Pachetele de ardei cu feta
Daca vrei ceva rapid, alege o reteta cu legume proaspete de sezon, cum ar fi ardeii si dovleceii. In maxim 30 de minute poti prepara acest fel de mancare usor, de vara, ideal pentru vegetarieni. Folia de aluminiu separa ardeii de carne cat timp stau pe gratar.
Publicat: Joi, 05 August 2010, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 21:26Ingrediente:
- ½ ceapa rosie, curatata de coaja si taiata in sferturi
- 4 dovlecei, taiati in jumatate, apoi in felii
- 16 rosii cherry
- 16 masline mici, negre
- 200g de feta
- 2 linguri de frunze de busuioc, rupte in fasii
- ulei de masline
- 4 ardei rosii, taiati in jumatati, curatati de seminte
1. Se amesteca ceapa, dovleceii, rosiile cherry si maslinele negre. Se faramiteaza feta deasupra si se adauga busuiocul. Se stropeste cu ulei si se asezoneaza.
2. Se umple fiecare jumatate de ardei cu acest amestec, apoi se infasoara fiecare in folie. Se aranjaza pe o tava si se asaza in cuptorul incins sau pe gratar, pâna când se inmoaie ardeii.
Cu 142 calorii pentru o portie, n-ai niciun motiv pentru care sa nu incerci.
sursa: goodfood.ro