Reteta de post a zilei: mic-dejun elvetian
Mic-dejunul elvetian a devenit renumit in lumea intreaga pentru combinatia speciala de fructe uscate, condimente si arome - totul pentru a crea un inceput de zi perfect, gustos si plin de vitamine!
Publicat: Miercuri, 20 Aprilie 2011, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 23:41Ingrediente:
100 grame ovaz;
o lingurita scortisoara;
doua linguri stafide;
doua linguri migdale maruntite;
doua linguri de caise uscate, maruntite;
doua linguri seminte floarea-soarelui;
fructe de padure uscate;
Preparare:
Amestecati intr-un bol toate ingredientele, iar intre timp puneti pe foc intr-o oala doua cani de apa, la incins.
Cand apa fierbe, dati focul mic si adaugati ingredientele amestecate, puneti un capac si lasati asa timp de 6-7 minute, pana cand apa se absoarbe.
La final luati de pe foc si mai lasati vasul acoperit inca doua minute apoi serviti. Pofta buna!