Reteta din resturile de la Paste: salata cu oua si sunca
E indicat sa incercam sa nu aruncam toate resturile de la masa de Paste si sa vedem ce ingrediente putem folosi din cele ramase pentru a incropi o masa buna. Pofta buna!
Publicat: Miercuri, 27 Aprilie 2011, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 23:41- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente:
- 6 linguri ulei de masline;
- O ceapa taiata fin;
- 2 linguri otet din vin alb;
- 2 lingurite mustar cu boabe intregi;
- Sare mare si piper proaspat macinat;
- 450 grame spanac proaspat, curatat si taiat;
- Cateva felii de sunca, taiate fasii;
- 6 ridichi, taiate subtire;
- 6 oua fierte, taiate in 4.
Preparare:
1. Incalzeste uleiul intr-o tigaie medie, adauga ceapa, caleste usor, apoi ia de pe foc si pune otet, mustar, sare si piper si amesteca.
2. Intr-un bol adanc, combina spanacul, sunca si ridichi. Pune amestecul de ceapa peste salata si amesteca usor. Deasupra asaza ouale taiate si serveste. Pofta buna!
Foto: 100daysofsalad.com