Salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase
La mare căutare sunt salatele aperitiv pe platourile festive, sau atunci când ne dorim un plus de răsfăț culinar. Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă interesantă de salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 11 Septembrie 2020, 09:24 | Actualizat: Joi, 15 Septembrie 2022, 08:29La mare căutare sunt salatele aperitiv pe platourile festive, sau atunci când ne dorim un plus de răsfăț culinar, iar salatele de ciuperci sunt printre cele mai delicioase.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă de Salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase.
Pe aceeași temăIată ingredientele pentru rețeta de salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase:
- ciuperci shimeji proaspete
- ciuperci champignon conservate în saramură
- ghebe murate
- alune de pădure
- cașcaval afumat
- maioneză
- salată verde
- castraveciori murați
- usturoi murat
Mod de preparare pentru rețeta de salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase
Ciupercile conservate și cele murate se scurg bine și amestecă cu ciupercile proaspete, tocate în bucăți mai mici.
Se adaugă 1, maxim două linguri de maioneză, nu mai mult.
Cașcavalul afumat se taie în cubulețe și se adaugă la ingredientele de mai sus.
Alunele se mărunțesc, iar castraveciorii se toacă cuburi.
Se amestecă bine toate aceste ingrediente și se mai adaugă câțiva căței de usturoi murat, pentru un plus de gust spicy.
Pe aceeași temăSalata din trei tipuri de ciuperci se servește pe pat de salată verde, pentru un gust de prospețime.
Spor la preparat rețeta de salată aperitiv din trei tipuri de ciuperci, dar și alte ingrediente delicioase și poftă bună la savurat!