Trucuri și sfaturi de la Chef Nicolai Tand pentru cele mai reușite gogoși de post
Chef Nicolai Tand oferă la Star Matinal câteva sfaturi și trucuri pentru cele mai reușite gogoși de post.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 11 Martie 2020, 17:16 | Actualizat: Miercuri, 11 Martie 2020, 17:32- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Rețetele de gogoși sunt, probabil, printre primele rețete de deserturi pe care ni le amintim din copilărie. Aproape toate gospodinele au rețete proprii de gogoși, însă puține știu care sunt secretele celor mai reușite gogoși de post.
Chef Nicolai Tand ne-a dezvăluit câteva din secretele rețetei lui de gogoși de post.
Unul dintre acestea este a se adăuga apă minerală în aluat. Apa minerală conferă o textură aparte gogoșilor. La face mai aerate, mai pufoase și cu multe găurele. O gogoașă nu este reușită dacă este plină de aluat și vârtoasă. Este reușită atunci când în interior aluatul are și găurele.
- Vedeți aici Cea mai simplă rețetă de gogoși pufoase de post!
Un alt sfat de la Chef Nicolai Tand este în privința aluatului pentru gogoși de post. Acesta trebuie lăsat la dospit la loc cald ca și la Rețetele de cozonac.
Gustul gogoșilor de post va fi dat de aromele care se includ în aluat, dar și de zahărul pudră prin care gogoșile de post se tăvălesc, zahăr pudră care și acesta trebuie aromat.