Antena

(P) Rețeta succesului pentru o dietă de slăbit eficientă – există aceasta?

Exista o reteta pe care o poti urma pentru a pune la punct dieta de slabit perfecta? Acest lucru poate fi foarte greu de obtinut. De ce anume?

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 27 Septembrie 2023, 17:22 | Actualizat: Miercuri, 27 Septembrie 2023, 17:26
Galerie de imagini
Exista o reteta pe care o poti urma pentru a pune la punct dieta de slabit perfecta? Acest lucru poate fi foarte greu de obtinut. De ce anume?

Ei bine, poti oricand sa apelezi la diversele diete disponibile astazi care pot contribui cu adevarat pierderii in greutate. Totusi, acestea nu sunt de ajuns atunci cand vine vorba de slabit eficient si sanatos.

In aceeasi masura, nu te poti baza doar pe exercitii fizice intensive pentru a slabi. Chiar daca practici vreun sport, lipsa schimbarilor la nivel de dieta inseamna, de cele mai multe ori, lipsa rezultatelor pe care le astepti la capitolul greutate.

Asadar, chiar daca rar exista o reteta de succes pentru o dieta de slabit, exista in schimb cateva indicatii si sfaturi pe care le poti urma pentru a-ti pune la punct propria reteta de slabit.

Proteine, fibre si nutrienti

Proteinele, fibrele si nutrientii sunt elementele de care organismul tau are nevoie pentru a se dezvolta corespunzator. Proteinele, de exemplu, pot fi folosite de organism pe post de calorii pentru energie. Mai exact, daca reduci din caloriile furnizate de zahar, carbohidrati si grasimi, organismul va apela la proteine pentru a-si suplimenta nevoia de energie.

Apoi, o dieta de slabit bogata in fibre este absolut esentiala, mai ales atunci cand faci trecerea de la dieta ta normala la una sanatoasa. Evident, dieta sanatoasa implica un consum redus de calorii. Prin urmare, corpul tau va fi afectat de starea de foame mai frecvent – aceasta stare poate fi prevenita cu ajutorul fibrelor.

Nu in ultimul rand, nutrientii sunt cei care nu trebuie sa lipseasca din niciun produs, in special din produsele comercializate ca si pentru slabit. Acestia iti tin corpul in miscare, dar mai ales tin la distanta diferitele deficiente de vitamine si minerale care te pot afecta.

Un program alimentar strict

Unul dintre motivele pentru care oamenii nu respecta dietele in general este strictetea de care acestea sunt insotite. O dieta de slabit sanatoasa implica nu numai consumul de alimente sanatoase, dar si consumul acestora la anumite intervale.

Astfel, micul dejun, pranzul si cina vor trebui luate la aceeasi ora in fiecare zi. Apoi, trebuie sa astepti 3-4 ore de la ultima masa pentru a putea spune noapte buna – pentru a favoriza procesul de digestie.

Desigur, a sari peste micul dejun nu este nicidecum o optiune. Acesta nu poate fi ratat daca vrei sa slabesti si mai ales sa-ti mentii rezultatele pe termen lung. Pare greu, dar acestea sunt bazele unei diete de slabit cu adevarat eficiente si sanatoase.

Exercitii fizice realizate frecvent, dar nu excesiv

Recomandari A1

Moderatia este cheia in toate activitatile pe care le faci. Asadar, epuizarea in timpul exercitiilor fizice nu te va ajuta sa slabesti mai eficient. De altfel, scopul tau nu este sa arzi toate caloriile dintr-un singur foc. In schimb, trebuie sa arzi mai multe calorii decat ai consumat in ziua respectiva.

Astfel, daca urmezi o dieta de slabit care deja reduce aportul zilnic de calorii, exercitiile fizice pe care le faci nu trebuie sa fie excesive. In cazul unei diete sanatoase, este de ajuns sa faci miscare (plimbari sau exercitii fizice) cate 20 de minute pe zi, in doar 4-5 zile pe saptamana. Pe scurt, nu ai nevoie de un program exagerat de exercitii decat daca situatia o cere.

Daca vrei sa urmezi o dieta de slabit eficienta si sanatoasa si sa o incepi chiar maine, NUPO iti este alaturi. NUPO este una dintre cele mai cunoscute si urmate diete de tip VLCD din Romania, dar cu renume si la nivel european.

Aceasta dieta, cu ajutorul produselor de marca proprie, te ajuta sa-ti pui la punct un program zilnic care va produce rezultate, dar mai ales care va contribui la mentinerea acestora pe termen lung!

Whatsapp LinkedIn
dieta slabit
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Imola 2024 se văd LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 17 - 19 mai, urmărește toate etapele pe canalele dedicate.
Stirile zilei Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Citește și
Transformarea incredibilă prin care a trecut o femeie care avea 328 kilograme. Cum arată acum după ce a...
(P) Iată cum poți adăuga mai multe vitamine în dieta ta
Super Neatza, 22 martie 2024. Cum să ai o dietă variată în post
Alimentul pe care Nea Marin nu l-a mai consumat de 25 de ani. Ce l-a ajutat să arate foarte bine la...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024. Nativii care sunt puși la încercare de Univers Catine.ro
Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns... Happy Channel
LIVE TEXT | Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Ministru: starea sa este „extrem de gravă”.... Libertatea.ro
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori de alergii, acum suntem... Ziare.com
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România:... AntenaSport
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:... Elle
Incendiu puternic în Mehedinți. Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flăcări Spynews.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă HelloTaste.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se... Antena3.ro
Cea mai puternică explozie solară din ultimii 7 ani are loc săptămâna aceasta. De ce nu se va vedea pe cer... useit
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Florin Barbu se va întâlni cu retailerii pentru a discuta despre eliminarea produselor românești din magazine Wall-Street
Eleganță și stil la Festivalul de Film de la Cannes 2024: Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum au strălucit pe... Kudika
Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri scumpe lui Dan Alexa Playtech
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul Redactia.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50%... Observator
Ce proprietăți are sarea de mare. Cum îți influențează organismul MediCOOL
Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi HelloTaste
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume ProSport
Calcul complet. Ce pensie va primi un român, dacă are o vechime de 35 de ani de muncă Gandul
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și Ioana au avut ideea... CanCan
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău DeParinti
Britney Spears „a câștigat 40 de milioane de dolari” în 2023 și nu are „nicio problemă cu banii”. O... ZUTV
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria UseIT
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă Hello Taste