Antena

(P) Agenția Better Music, soluția eficientă de promovare a artiștilor din România pe Youtube

Într-o eră digitală în care vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărui artist ce activează în industria muzicală, colaborarea cu o agenție de marketing specializată în domeniu a devenit un factor decisiv pentru succes.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 22 Mai 2024, 13:43 | Actualizat: Miercuri, 22 Mai 2024, 13:50
Agenția Better Music, soluția eficientă de promovare a artiștilor din România pe Youtube
Better Music

Agenția Better Music se poziționează ca soluție de top pentru promovarea artiștilor din industria muzicală din România prin intermediul canalului de Youtube.

Agenția oferă servicii de marketing și management personalizate, ajutând artiștii să își maximizeze prezența online și să își atingă potențialul maxim atât din punct de vedere imagine și brand, cât și ca număr de evenimente și creșterea veniturilor.

În plus, Better Music este singura agenție Youtube Music Partner din România, ceea ce evident arată profesionalismul, expertiza și implicarea echipei.

Ce înseamnă Better Music?

Better Music a fost fondată de Andrei Militaru, un tânăr antreprenor din Timișoara în vârstă de 28 de ani, și se califică ca o agenție de marketing și management online specializată în creșterea vizibilității artiștilor din domeniul muzical din România.

Backgroundul profesional al lui Andrei Militaru a început încă de la vârsta de 13 ani, atunci când a început să câștige primii săi bani din Photoshop, activând pe site-uri de freelance. La 15 ani, și-a lansat propriul site de jocuri online, tip Miniclip, unde a început să genereze deja venituri pasive. La 18 ani, a început să administreze site-uri de quiz online, Appline și Maxiap, unde a generat milioane de vizite și like-uri, învățând astfel despre domeniul marketingului și gestionarea eficientă a reclamelor.

Ulterior, la 21 de ani, Andrei Militaru a pus bazele propriei sale agenții de marketing, unde a adus clienților săi creșteri importante în mediul digital, folosind strategiile învățate la Appline.

Combinând toată expertiza și experiența în marketing, la 25 de ani, Andrei Militaru a fondat agenția de management și marketing pentru artiști, Better Music Distribution.

Întrebat ce înseamnă Better Music pentru industria muzicală din România, Andrei Militaru a declarat: „Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes. Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes. De aceea, de multe ori vedem că alții folosesc lucruri vizibile, dar nu vor ajunge niciodată la succes dacă nu investesc în cercetare și tehnologie.”

Cum ajută Better Music la promovarea artiștilor din România?

De la fondarea sa și până în prezent, agenția Better Music a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit consultanță pentru ca artiștii să-și crească canalele de YouTube și să-și creeze o imagine de profesioniști în rândul publicului lor.

Agenția Better Music oferă servicii complexe de promovare pentru artiști, de la setarea unei strategii clare pentru dezvoltare și promovare pe canalele digitale și până la gestionarea eficientă a conturilor pe rețelele de socializare și Youtube și integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare și pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music. Totul pentru ca artiștii să obțină mai multe vizualizări, mai multe evenimente și fani și bineînțeles, venituri mai mari.

Recomandari A1

Ceea ce este de notat este faptul că Better Music oferă servicii eficiente de management YouTube cu rezultate eficiente pentru artiștii din România, indiferent dacă aceștia colaborează și cu alte agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Nu ne impactează, noi suntem complementari acestor platforme. Da, putem oferi și noi toate aceste servicii, un fel de 360°. Dar artiștii pot colabora și cu alte diverse MCN-uri, distribuitori sau platforme și au nevoie de ceea ce ei nu oferă și noi putem: administrare eficientă a canalului YouTube, cu rezultate clare și palpabile.”, mai spune Andrei Militaru.

În plus, Better Music este singura agenție din România certificată ca Youtube Music Partner iar echipa are o expertiză în SEO pentru YouTube, demonstrată de performanțele remarcabile obținute. Un exemplu de succes este atingerea a 9,7 milioane de vizualizări pentru un canal internațional, fără nicio investiție financiară, doar prin optimizare, ranking, playlisturi și backlink-uri.

„Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum.”, declară Andrei Militaru.

Planurile pentru un viitor nu tocmai îndepărtat pentru agenție includ și lansarea unei platforme proprii, care va amplifica automat toate statisticile unui canal de YouTube, indiferent de nivelul acestuia.

„Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu” ne-a mai declarat Andrei Militaru.

Așadar, Better Music oferă artiștilor nu doar servicii de marketing și management, ci și acces la resurse și colaborări cu furnizori de succes în domeniu, asigurând astfel cele mai eficiente rezultate. Strategiile personalizate ale agenției garantează creșterea organică și gratuită a vizualizărilor, abonaților și aprecierilor, construind o bază solidă de fani pentru fiecare artist care își dorește succesul.

Whatsapp LinkedIn
muzică artiști promovare
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024. În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Vremea 24 iunie - 21 iulie 2024. ANM anunţă furtuni violente în mai multe zone din ţară. În sud se menţine valul de caniculă
Videoclipul zilei
Citește și
În ce relații a rămas CRBL cu fiica sa după divorț. Artistul a făcut mai multe dezvăluiri despre...
Trupa Coldplay, impresionată de un cântăreț stradal din Centrul Vechi. Artiștii cântă în această...
Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Internauții au fost revoltați pentru că nu avea lumânare...
La aniversarea a 10 ani, ZU TV dă muzica de 10, de la ZUnrise și până la ZUeet dreams
Video recomandate
Video
Citește și
Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Ce schimbări importante vor avea loc Catine.ro
Cum arată Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” fără sprâncene. Stilul pe care l-a abordat... Happy Channel
România va dona un sistem Patriot Ucrainei, a decis CSAT. Iohannis renunță la candidatura pentru șefia NATO. Pe... Libertatea.ro
Ordin de la Kremlin: ce decizie a luat Vladimir Putin în legătură cu meciul Ucraina - România de la... Ziare.com
Cine e milionarul român îşi copleşeşte iubita mai tânără cu 24 de ani cu cadouri scumpe şi o duce numai în... AntenaSport
Cum a reacționat soția lui Jorge după ce artistul a povestit public că a înșelat-o cu câteva zile în urmă:... Elle
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală... Spynews.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie... BZI
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu ciocolată și cireșe. Rețetă simplă de brownie HelloTaste.ro
Viorica, o împletitoare de mirese din Țara Oașului, va primi titlul de Tezaur Uman Viu: „Este considerată o... Antena3.ro
Elon Musk le cere bani angajaților pe care i-a concediat. Ce l-a nemulțumit pe unul dintre cei mai bogați oameni... useit
Horoscopul zilei de 21 iunie 2024. Leii muncesc pentru ceea ce își doresc. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Canicula oprește vaporașul din Parcul IOR Wall-Street
Irina Columbeanu, lăudată la venirea în România pentru aspectul natural: E dulce și e normală... Kudika
Zodiile protejate de divinitate până de Rusalii 2024. Sunt binecuvântate Playtech
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro... Redactia.ro
Un român prezintă ce poţi cumpăra cu 5 lire dintr-un Lidl din Anglia: "La noi cu 28 lei închiriezi coșul pentru... Observator
De ce bărbații sunt mai predispuși la boli cardiovasculare. Particularitățile care îi diferențiază MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Marea DRAGOSTE a prințesei Diana. Povestea bărbatului care i-a cucerit inima și a murit într-un accident... Gandul
Cum arăta Larisa a lui Pescobar înainte de FaceApp şi Photoshop. Schimbare ŞOC CanCan
Cât de mare este bebelușul în sarcină. Dimensiunile pe săptămâni, în comparație cu fructe și legume DeParinti
Justin Timberlake a refuzat testul de alcoolemie după ce a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului:... ZUTV
Mesajul pe care nu trebuie să îl copiezi vreodată în Google Chrome. Ce pățești dacă nu ignori acest text UseIT
Limonadă cu rodii. O băutură răcoritoare și sănătoasă Hello Taste