Antena

Piept de pui cu fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 15 mai 2022

În ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și o rețetă de piept de pui cu fulgi de porumb.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 16 Mai 2022, 09:27 | Actualizat: Joi, 11 Mai 2023, 10:13
Galerie de imagini
Pieptul de pui în crustă din fulgi de porumb este delicios servit cu un sos de iaurt cu usturoi

Pieptul de pui este tipul de carne cel mai adorat, atât în rândul bucătarilor, pentru că se poate prepara în diferite moduri, dar și în rânmdul celor care îl consumă, pentru că este fraged, indiferent cum este gătit. Chef Nicolai Tand a preparat în ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, o rețetă interesantă de piept de pui cu fulgi de porumb, preparată la cuptor.

Pe aceeași temă

”Voi face ceva ușor de făcut. Pun carne de pui, adică piept condimentat cu sare, piper, tabasco, lapte, ulei, oțet și un ou. Peste carnea de pui voi pune fulgi de porumb și o bag la cuptor”, a spus acesta.

Piept de pui cu fulgi de porumb - Ingrediente

Pe aceeași temă

Piept de pui cu fulgi de porumb - Mod de preparare

Modul de preparare al rețetei din piept de pui este foarte simplu, important este să combinați ingredientele pentru compoziția de marinat carnea după gust. Cel mai indicat procedeu ar fi să amestecați câte puțin din cantitatea ingredientelor menționate în listă și să gustați. Apoi reglați cantitățile după gust.

Așadar, amestecați într-un bol toate ingredientele menționate în listă, mai puțin fulgii de porumb și pieptul de pui și omogenizați bine compoziția. Tăiați pieptul de pui în bucăți mai mici, ca pentru rețeta de crispy de pui. Amestecați bucățile din piept de pui în compoziția din bol. Acoperiți bolul și puneți-l la rece pentru 2 ore.

Pe aceeași temă

Porniți cuptorul la 180 de grade Celsius și lăsați-l să atingă temperatura setată.

Recomandari A1

Scoateți bolul cu pieptul de pui de la rece. Mărunțiți fulgii de porumb cu mâna, dar cu mare atenție să nu-i transformați în pesmet. Treceți prin fulgii de porumb mărunțiți fiecare bucată de carne, bine unsă cu compoziția de marinat. Așezați bucățile de carne tăvălite prin fulgii de porumb într-o tavă de cuptor. Presărați deasupra lor restul fulgilor de porumb, dacă vă rămân. Puneți tava la cuptor și rumeniți carnea la 180 de grade pentru 35-40 de minute.

Pe aceeași temă

Preparați între timp și un sos de iaurt cu usturoi și castraveți. Esste delicios pieptul de pui cu fulgi de porumb servit cu acest sos!

Pentru a nu pierde detalii interesante și sfaturi utile de la chef Nicolai Tand, despre modul de preparare al rețetei de piept de pui cu fulgi de porumb, dar și pentru a descoperi ce rețete delicioase a mai preparat chef nicolai Tand în ediția din 15 mai 2022, de la Neatza de Weekend, nu ezitați să accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitei emisiuni.

Whatsapp LinkedIn
reteta lui vladutz Piept de pui fulgi de porumb reteta lui Nicolai Tand
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Pale Moon e thriller-ul coreean care te va captiva. Când tentațiile și ambiția duc pe un drum fără întoarcere. Vezi primele episoade disponibile.
Stirile zilei Viaţa după potop, drama românilor sinistraţi în Valencia. "Nu mă gândeam în viaţa mea că în Spania se întâmplă aşa ceva, să nu primeşti ajutor imediat"
Citește și
Super Neatza, 1 februarie 2024. Lino Golden și Delia, detalii din culisele Power Couple România
Super Neatza, 16 septembrie 2023. Rețeta lui Cătălin Rizea: Gulaș
Super Neatza, 6 octombrie 2023. Rețeta lui Vlăduț: Tortul Strugurel
Super Neatza, 5 octombrie 2023. Rețeta lui Radu Darie: Sendviș cu smochine
Video recomandate
Video
Citește și