Antena

Elevii români care au obținut două medalii de aur, patru de argint şi două de bronz la Olimpiada Europeană de Geografie din Serbia

Olimpiada Europeană de Geografie s-a desfășurat în Serbia, iar elevii români participanți s-au întors acasă cu performanțe uriașe!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 04 Iulie 2024, 12:23 | Actualizat: Joi, 04 Iulie 2024, 14:27
Elevii români care au obținut două medalii de aur, patru de argint şi două de bronz la Olimpiada Europeană de Geografie din Serbia
Facebook Ministerul Educației - România

Două echipe de elevi români au fost reprezentanții țării noastre la Olimpiada Europeană de Geografie care s-a desfășurat în Serbia!

Tinerii adolescenți au obținut rezultate de excepție, iar acum o țară întreagă se bucură pentru ei.

Pe aceeași temă

Iată cine sunt elevii care au reprezentat România la Olimpiada Europeană de Geografie, desfășurată în Serbia!

Cine sunt elevii români care au obținut două medalii de aur, patru de argint şi două de bronz la Olimpiada Europeană de Geografie din Serbia

Olimpiada Europenă de Geografie care a avut loc în Serbia în perioada 28 iunie - 4 iulie 2024 a fost un eveniment mult așteptat de către elevii români care și-au dorit să participe și să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că sunt demni de medalii și de aprecierea tuturor.

România a avut două echipe de elevi, mai exact: una de seniori și una de juniori.

Iată cine sunt elevii români care au alcătuit echipa de seniori:

Pe aceeași temă

Elevii români care au alcătuit echipa de juniori:

Recomandari A1

Potrivit Ministerului Educației din România, coordonatorii loturilor sunt Mihaela Florina Alexandru, inspector în Ministerul Educației, și profesoara Mihaela Cornelia Fiscutean de la Colegiul Național Iași.

Oficialii au ținut să îi felicite în mod public pe elevi pentru rezultatele obținute, dar și pe cei care i-au susținut cu adevărat!

„Felicitări, copii! Felicitări și recunoștință tuturor celor care sprijină excelența în educație și contribuie la formarea viitorului prin dedicarea și susținerea lor! Mulțumiri părinților pentru sprijinul necondiționat al copiilor!

În secțiunea de comentarii, de asemenea, internauții i-au felicitat pe tinerii adolescenți pentru performanțele de care au dat dovadă!

„Felicitări micilor geografi și profesorilor coordonatori! Geografia este în continuare o disciplină de referință pentru performanțele in educație din România!”

„Felicitări infinite! ca o medaliată a Olimpiadei Internaționale din 2012, știu câtă muncă este în spatele acestor rezultate, și mă înclin în fața celor care continuă să lupte pentru această disciplină minunată”

„Felicitări pentru aceste rezultate frumoase! Munca a fost răsplătită! Succes în continuare!” sunt doar câteva dintre comentariile sincere!

Pe aceeași temă

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Whatsapp LinkedIn
elevi români medalii aur argint bronz olimpiadă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Israelul anunţă că pregăteşte un răspuns dur la atacul cu rachete lansat de Iran
Videoclipul zilei
Citește și
Vacanță școlară octombrie 2024. În ce perioadă sunt liberi elevii
Elevii au primit cornuri cu furnici și biscuiți mucegăiți prin programul „Programul pentru școli al...
Elevii pot beneficia de abonamente de metrou anual. Metrorex a anunțat schimbarea
O profesoară nu a mai vrut flori în prima zi de școală. Care a fost cerința acesteia și cum au...
Video recomandate
Video
Citește și